Дата придбання послуги: 20 серпня 2013 Написано: 20 вересня 2013 |
Турфірма: Ильтур (Київ) Вид послуги: другие услуги |
Відпочивала у Болгарії. Радію , що здорові повернулись до України 17.09.2013. трояндою з чоловіком і двома донечками. Замовляли переїзд у "ІЛЬТУР" якому "ГАНЬБА". Автобуси у чудовому стані (брудно, переднє скло з тріщиною, сидіння поламані, обліплені жуйками і не розкладаються, багаж у салоні, а не у багажному відділенні, технічний стан не пройде жодного контролю. (див. відео http://tsn.ua/ video/video-novini/v-rumuniyi-pid-chas-dtp-zaginuli-dvoye-ukrayinskih-turistiv-p-yatero-gospitalizovani.html?type=2 ) Болгари самі бояться їхати цими автобусами перевозити гірше худоби В автобусі 77 посадкових місць а пасажирів 78 , одному українцеві довелося їхати на підлозі з валізами з Бальчика до болгаро-румунського кордону. болгарський водій Олександр Ставрєв, який ніби "захотів допомогти" є одним з власників такого ж автобуса (номерний знак В7539НС) і працює на цю ж фірму.
На болгаро-румунському кордоні він викидав валізи з автобуса наших пасажирів зі словами "НЕ подобатися, забирайся". Коли ми вимагали поліцію і консула він одразу змінив поведінку. Думаю, що він там не просто так. Болгарські водії на зауваження, видячи все це відповідають: "німа проблєми" і не реагують. за перевезення, тому відповідальності несе за перевезення. Отже, "замкнуте коло", в якому страждають українські туристи. Чому про це мовчать наші ЗМІ, консульства, та Захист прав споживачів і т. д.? Думаю Що винні: 1-"Ільтур", який отримує кошти від українських туристів і вибирає перевізника, 2-безпосередні власники автобусів, 3- утомлені водії.
Я не їздив до Греції з цією фірмою, але довелося з'їздити в прибалтику та Європу, все теж саме, гіди нічого про транзитні країни не знають, автобуси-корч ще ті, дорогу теж ніхто не знає, але поламаний кондиціонер у саму спеку - це взагалі знущання. Повністю згоден - Дельта-тревел найгірша компанія.
Я не ездил в Грецию с этой фирмой, но довелось съездить в прибалтику и европу, все тоже самое, гиды ничего про транзитные страны не знают, автобусы- корчи еще те, дорогу тоже никто не знает, но поломанный кондиционер в самую жару - это вообще издевательство. Полностью согласен - Дельта -тревел худшая компания.
Багато в чому згодна з sana_sa. Організація туру «Відпочинок у країні богів» від дельта тревел справді бажає кращого. Але якщо ви хочете побачити Грецію за низькою ціною, то можна їхати і в цей тур. А готуйтеся, буде важко.
Во многом согласна с sana_sa. Организация тура «Отдых в стране богов» от дельта тревел действительно желает лучшего. Но если вы хотите увидеть Грецию по низкой цене – то можно ехать и в этот тур. НО готовьтесь, будет тяжело.
Цілком згодна з усіма! Негідні гіди і огидний автобус - це по ходу візитна картка Дельта Тревел! У нашому турі "Відпочинок у країні богів" з 14.07.2011 було все приблизно те саме! Сподіваюся наші відгуки та коментарі допоможуть майбутнім туристам у виборі турфірми!
Полностью согласна со всеми! Неговорящие гиды и отвратительный автобус - это, по ходу визитная карточка Дельта Тревел! В нашем туре "Отдых в стране богов" с 14.07.2011 было всё примерно тоже самое! Надеюсь наши отзывы и комментарии помогут будущим туристам в выборе турфирмы!