Відгук про турфірму Ильтур (Київ)

нас у готелі не чекали. не проплачено. зворотний трансвер-нас забили

Дата придбання послуги: 14 червня 2014
Написано: 23 червня 2014
2.0
Турфірма: Ильтур (Київ)
Вид послуги: отель

червневих туристів на Туреччину просто кинули у прямому та переносному сенсі. Розселяли по інших готелях протягом восьмої години на два дні, потім знову з обіду до вечора шукали нове місце проживання, умови гірші. що проплачено за договором. Назад трансфер в аеропорт - забули в Кемері 6 людей, з 8-20 до 10-30 чекали на автобус. буквально за 15 хвилин до кінця посадки "доїхали". "ВСЕ ВКЛЮЧЕНО" і купа нервів. і "біганина" готелями, замість пляжу, навіть екскурсію "зірвали" - нас переселили, а групу не попередили. просиділи чекали. не поїхали..... ІЛЬТУР- повний екстрим і відпустка під питанням????

Коментарі (1) залишити коментар
аватар nastyabond
nastyabond

Такий жах-тур. Нізащо не несуть відповідальності. За проживання платили частинами. У результаті за останні три дні виявилося не проплачено, довелося заплатити знову готівкою. За наші 11 днів перебування поміняли 2 рази фірму-партнера, які від них взагалі відмовилися. Люди кинуті на свавілля. Запланованого літака за добу до відльоту не було у розкладі. Інформації про трансфер жодної. Про готельного гіда я взагалі мовчу - його просто не було жодних доступних контактів. Тільки завдяки зусиллям турагентства "Поїхали з нами" ми сьогодні дивом повернулися із Туреччини з відчуттям, що врятувалися з полону.

ср, 25 чер 2014, 12:43

Інші відгуки про турфірму