Дата придбання послуги: 30 грудня 2016 Написано: 22 березня 2017 |
Турфірма: Имеджин Тревел (Київ) Вид послуги: пакетный тур, экскурсионный тур, отель, авиаперелёт, оформление визы, оформление загранпаспорта, другие услуги |
Ось уже протягом років 4 (як мінімум) ми співпрацюємо з турагентством "Імеджин Тревел". Насамперед хочу подякувати директору турагентства - Тетяні Небоженко, за слушні поради та допомогу у виборі турів, готелів, за професійний підхід до клієнта (а ми вже дуже капризні, повірте))) Всі наші поїздки були організовані дуже якісно, в процесі не виникало жодних проблем. Їздили ми і в Єгипет і в Туреччину і в Європу. медовий місяць (до цього ні я ні він у Туреччині не були, і хотіли саме туди). Як і всім молодятам нам хотілося отримати масу задоволень, що б і романтично, і подивитися було що, і ціна була доступна, так як весілля-дорогое задоволення))) Тетяна підібрала нам шикарний готель. Харчування було різноманітним, локація дуже красива, ну і чудовий сервіс)
Плануємо і надалі співпрацювати тільки з "Імеджин Тревел" та бажаємо агентству благополуччя та процвітання!!)
З повагою Аліна та Назар)