Відгук про турфірму Инкомартур 93 Туроператор (Київ)

моральні виродки

Дата придбання послуги: 06 травня 2013
Написано: 25 липня 2013
1.0
Турфірма: Инкомартур 93 Туроператор (Київ)
Вид послуги: экскурсионный тур, авиаперелёт

Давно з дружиною збиралися поїхати в тур США. Вирішили оформити подорож через Інкоматур. Агенство запросило 100% передоплату за тур, що ми й зробили більш ніж за 3 місяці до поїздки. Придбали квитки на літак, отримали візу у посольстві. Все йшло чудово, поки різко не погіршилося здоров'я моєї мами. Лікарі поставили жахливий діагоз. Мама потребує постійного догляду, хвороба швидко прогресує. Звичайно, в цих умовах ні про яку поїздку не може бути й мови. Звернулися до Інкоматури з проханням або взагалі скасувати тур, або перенести на інший рік. Агенство відповіло категоричною відмовою, хоча з нашого боку були надані всі необхідні документи, що підтверджують. Тур не дешевий, втрачаємо велику суму грошей.

Дуже шкодуємо, що зв'язалися з цим турагенством. Ми багато подорожуємо та працювали з різними турагенствами, але такої неповаги до чужого горя ще не зустрічали. Навіть Люфтганза погодилася перенести на інший термін (через рік) дату в квитках, а моральні виродки в Інкоматурі вважають, що інтереси їхніх клієнтів лише порожній звук.