Дата придбання послуги: 06 травня 2013 Написано: 25 липня 2013 |
Турфірма: Инкомартур 93 Туроператор (Київ) Вид послуги: экскурсионный тур, авиаперелёт |
Давно з дружиною збиралися поїхати в тур США. Вирішили оформити подорож через Інкоматур. Агенство запросило 100% передоплату за тур, що ми й зробили більш ніж за 3 місяці до поїздки. Придбали квитки на літак, отримали візу у посольстві. Все йшло чудово, поки різко не погіршилося здоров'я моєї мами. Лікарі поставили жахливий діагоз. Мама потребує постійного догляду, хвороба швидко прогресує. Звичайно, в цих умовах ні про яку поїздку не може бути й мови. Звернулися до Інкоматури з проханням або взагалі скасувати тур, або перенести на інший рік. Агенство відповіло категоричною відмовою, хоча з нашого боку були надані всі необхідні документи, що підтверджують. Тур не дешевий, втрачаємо велику суму грошей.
Дуже шкодуємо, що зв'язалися з цим турагенством. Ми багато подорожуємо та працювали з різними турагенствами, але такої неповаги до чужого горя ще не зустрічали. Навіть Люфтганза погодилася перенести на інший термін (через рік) дату в квитках, а моральні виродки в Інкоматурі вважають, що інтереси їхніх клієнтів лише порожній звук.
Рейтинг Акорду 3,9 схоже сформований за останні 5 років, як середня температура хворих у палаті. Тільки останні 30 відгуків у середньому дають рейтинг 1,97((((
Рейтинг Аккорда 3,9 похоже сформирован за последние лет 5, как средняя температура больных в палате. Только последние 30 отзывов в среднем дают рейтинг 1,97(((
акорд тур аферисти. Продають, потім відмовляються повертати гроші за екскурсії, яких не було. спочатку самі не продають, тому що не хочуть відповідати. Вони аферистів на довіру. Гіди нульові. Наташа-гід! з туру: подаруй, мені подаруй ПРИВІТ! ця я та стара, у якої рецептори порушені... Ви уявляєте, це мені гід видала на запитання, чому такий солоний гуляш? а на екскурсію виштовхати людей у ожеледицю, сніг, дощ і вітер в 11 вечора! це нормально? а сама з водіями в автобусі відсиджувалася. Я собі відчувала якоюсь конвойованою, безправною. Зате Наташі нашій подобалося все.
аккорд тур аферисты. Продают, потом отказываются возвращать деньги за экскурсии, которых не было. изначально сами не продают, так как не хотят нести ответственность. Они Аферисты на доверии. Гиды нулевые. Наташа-гид! из тура : подари, мне подари ПРИВЕТ! эта я та стара, у которой рецепторы нарушены... Вы представляете, это мне гид выдала на вопрос почему такой соленый гуляш? а на экскурсию вытолкать людей в гололед , снег , дождь и ветер в 11 вечера! это нормально? а сама с водителями в автобусе отсиживалась. Я себе чувствовала какой то конвоированной, бесправной. Зато Наташе нашей нравилось все.
а продати квиток у Віденську оперу жінці, яка тільки через це купила тур і її туди не повели через те, що вона нібито одна купили цей квиток... грошей не повернули. Ніби більше ніхто не купив квитки у Відні в оперу і вона не відбулася ... сумління немає у акорду. Причин не віддати гроші багато то ти один, то дощ, то місяць не так став.
а продать билет в Венскую оперу женщине, которая только из за этого купила тур и ее туда не повели из за того что она якобы одна купили этот билет... денег не вернули. Как будто больше никто не купил билеты в Вене в оперу и она не состоялась.....совести нет у аккорда. Причин не отдать деньги много то ты один, то дождь, то луна не так стала.