ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ КАПИТАН
Багато років беру тури в Морі турів. Цього року вибір туру випав на чоловіка. Чоловік не помилився з вибором готелю і турфірма також порадувала пунктуальністю. Турагент Ольга супроводжувала аж до поселення в номер інформаційно за вайбером. →
Купували ми тур у цієї агенції. Все було добре при виборі та оформленні туру. Літали ми з Анекс туром. У нас було перенесення рейсу, але від агентства це нічого не залежало, це перевізник. Ми брали тур із доплатою за ранній виліт. →
Для організації свого відпочинку звернулася до агенції Капітан. Про поїздку в Іспанію думали давно, просили готель із гарним розташуванням та сервісом нормального рівня. Запропонували Рігат Парк. →
Висловлюю велику подяку агентству "КАПІТАН" за поїздку до Єгипту. Дуже хотіли за нашого бюджету отримати яскраві враження! Дівчатка запропонували Єгипет. І ми вирішили-) Це наша перша подорож до цієї країни, але точно не остання! Тиждень був незабутнім! Цілком інший світ! І звісно казкове море. →
Вирішили ми сімейством поїхати до Туреччини, дітки у нас маленькі. Як завжди допомогу шукаємо через інтернет - реклама у даної агенції працює! Дзвонимо – трубку бере дівчина, ставить необхідні питання та обіцяє передзвонити! Дзвонить через 5 годин! Та за цей час я взагалі вже передумати міг і пропонує абсолютно непридатні готелі для відпочинку з дітьми! Готельну базу не знає, порадити не може! Записав я всі назви і давай читати відгуки - хрень повна, ніколи б туди не поїхав! У ваших послуг не потребуємо! Працівники – особа компанії, у цій компанії працювати не вміють чи не хочуть! Згоден із попереднім відгуком. →
Звернувся до компанії за допомогою підібрати тур, визначивши країни відпочинку Домінікана або Тайланд - де краще за сезоном, кількість осіб, тривалість, дати відпустки (причому агенти навіть не питали особливо, я їх загнав у ступор своїм запитом) Чекав орієнтування добу!! Запропонували абсолютно нецікавий тур, таке враження, що в даній агенції працюють дівчатка з вулиці (нікого не хочу образити, але це моя особиста думка), на запитання чітко не відповідають, за цінами говорять лише через кілька годин, країн не знають, ньюансів теж! Ау, дирекція там є? Ваші співробітники хоч карту світу знають? Природно дзвонив і в інші агенції (тому і вирішив написати свій перший у житті відгук) - скрізь підказали що та як, куди краще, яка погода, ціни тощо Слава богу, відпустку провів чудово, хоч і не в тих країнах, що припускав. →