ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ КАТАЛЕЯ
Моя перша подорож за кордон пройшла чудово! Я закохався в Єгипет! Дуже хвилювалися, але наш відпочинок пройшов чудово, рекомендований менеджером готель сподобається. Докладно розповіли як проходити контролі, куди варто сходити, які цікаві екскурсії взяти, де дешевше купити. →
Ми користувалися послугами цієї агенції вже двічі. Бронювали тур до Туреччини влітку та їздили до аквапарку Джунглі до Харкова. Щодо Туреччини - нам дуже сподобався готель, який порекомендувала менеджер Наталя (сказала беріть цей, не пошкодуєте, бачила його в рекламному турі). →
Бронювали в агентстві гірськолижний тур у Словаччині. Менеджер швидко підібрала нам варіанти готелів з хорошим рейтингом, відгуками, близько до витягів і не дуже дорого. Відповіла на всі питання, що цікавлять нас, швидко оформила договір, а наступного дня вже видала всі документи. →
Дякуємо працівникам турагентства за добре проведений відпочинок. Врахували всі наші побажання під час вибору готелю: перша лінія, відмінне харчування, анімація. Рекомендували готель, виходячи з власного досвіду. →
Відпочивали у Кирилівці у пансіонаті “Мадрид” у серпні. Відпочинком залишилися задоволені. Привезли автобусом прямо до пансіонату. Поселили швидко, одразу нагодували. Їжа смачна, різноманітна, великі порції. →
Обман на тур вихідного дня 23 серпня Замість обіцяного автобуса везли трьома маршрутками, одна всю дорогу ламалася, тому не виїхала. На "Біллі" о 22 годині оголосила дама: "Автобус поламався о 17,00. →
Комфорт не відповідає оплаті. Доставка замість комфортабельного автобуса відвезли "як дрова у возі". Водія втрачають пасажирів у дорозі, забувають на заправці. При зворотній доставці замість обумовленої доставки (в Горішні Плавні) викинули на залізничному вокзалі м. →
Сплатили номер люкс в одному пансіонаті в Залізному порту, а після приїзду нас поселили в номер стандарт зовсім іншого пансіонату. Залишили нас наодинці зі своєю проблемою, нічим не допомогли зрештою. →
Прийшли купувати тур вперше до Єгипту, була важлива умова, у Шармі піщаний вхід, т.к. дитині 6 років, запропонували кілька варіантів, ми визначилися та забронювали, дівчатка привітні, приємно спілкуватися, відповідають оперативно. →
Прийшли до турагентства за рекомендацією, літали друзі. Після приходу в агентство ми навіть уявлення не мали куди полетимо. Розліт був великий – від Туреччини та Єгипту до Європи. Ми старанно й уважно дивилися на те, що нам пропонували. →