Відгук про турфірму Клуб-Тур (Луганськ)

Дякуємо за відмінний відпочинок!

Дата придбання послуги: 17 травня 2013
Написано: 26 листопада 2013
10.0
Турфірма: Клуб-Тур (Луганськ)
Вид послуги: пакетный тур

Звернулися до Клубу-туру за рекомендацією друзів, тому що на відпочинок за гараницю зібралися вперше і хотіли довіритися саме перевіреним людям. Велике спасибі співробітницям цієї агенції, завдяки яким наш відпочинок був просто казковим! На вибір нам запропонували та докладно описали кілька варіантів з урахуванням наших вимог (з нами їздила 9-ти річна дитина), можливостей та побажань, підказали та порадили, після чого нами був зроблений остаточний вибір. Ми отримали всі необхідні документи, докладні інструкції щодо перельоту та проїзду на місце, проживання в готелі та навіть поради щодо шопінгу! Окреме спасибі за приємний сюрприз у вигляді тортика вже на відпочинку (у чоловіка якраз був день народження, про який агенція завчасно вказала в заявці готелю та його привітали). Сам готель повністю виправдав наші очікування та відпочинок вийшов чудовим! У нас не виникло жодних труднощів, переживань чи казусів за час усієї відпустки, думаю багато в чому завдяки гарній роботі та організації нашого відпочинку цим чудовим агентством! Ще раз велике спасибі!!! Наступного року збираємось до В'єтнаму, тому Клуб-Тур ми знову до Вас!

Інші відгуки про турфірму