Дата придбання послуги: 31 липня 2021 Написано: 26 грудня 2021 |
Турфірма: КолоКрай (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
МИНУЙТЕ ЇХ 10 ДОРОГОЮ!!!
Минуло вже 4 місяці після подорожі, а оскома залишилася досі.
Жах! І це м'яко сказано. Все почалося з розсадки в автобусі. Їхали сім'єю з 4 осіб. Забронювали 4 місця (по 2 спарені крісла один за одним) . А нас посадили на гальорку (1 довгий ряд, де і вікон не видно). Але це був тільки початок цієї "приємної" подорожі. Екскурсовод Наталія Іванівна відверта хамка та необізнань "фахівець". Маршрут не продуманий. 1ю була екскурсія до Первомайська (музей ракетних військ). Всю екскурсію нам не дали прослухати, зірвали групу з половини, бо вже не спіткали на наступну локацію.
Прибувши до Мігії, піднялися на гору. Екскурсовод при цьому нічого не розповідала (бо , за її словами, їй агенція не дала часу підготуватися до поїздки). "Насолодилися" інформаційним вакуумом. На блакитному радоновому озері години нам дали 30 хв на перекушування.
А година на те, щоб можна було спуститися на тролеї через озеро, піднятися на джипах, покачатись на гойдалці над озером, відведень не був. Так і поїхали не солоно хльобавши.
У Херсон приїхали вже у сутінках. Піша екскурсія була цікава, дякуючи місцевому краєзнавцю. Але ходили вже у повній пітьмі. Краси міста оцінити не можемо. Готель у Херсоні це окремий страх. Цвіль у номері. При тому, що агенцію ще за бронювання попередили, що їде сім'я з дітьми. Але нам відвели 2 номери на різних поверхах. З горем навпіл домоглися того, щоб нас переселили в 1 номер на 4 особи.
За Олешківські піски плюс, але не агенції, бо знову ж таки не було години на катання на квадроциклах по пустелі, а місцевому екскурсоводу за цікавий розповідь.
Джарілгач ... вибачте, але це Джал Рігач. В екскурсійній програмі було написано, що ми відвідаємо на острові місцеву кухню. По факту там стоїть гендель із повною антисанітарією!!! І в тому "оазісі" ми провели 7 годин!
в очікуванні катеру, який мав нас відвезти назад на материкову Україну. На десерт були плавні. Думали, ну вже гірше бути не може. Але як ми помилялися? Коли вже вся група сіла в баркас і відчалила від берега, біля баркасу загорівся двигун. А ми посеред водойми... Дивом ми дісталися береги. Звісно, що у всієї групи до екскурсовода - керівника групи були питання-притензії (і до "комфортального" автобуса, що за фактом був маршруткою, і до затхлих номерів, і до зриву екскурсійної програми). Але відповідь була з криком: "то не я, то все агенція винна, телефонуйте директорові". "Оздоровившись" чадом від двигуна на баркасі, нам взагалі не хотіли надавати заміну даної екскурсії (погуляйте по місту з екскурсоводом). Тільки після скандалу та бесіди з директором агенції нас пересадили на інший баркас та провели екскурсію.
Це наша не перша подорож з КолоКраєм. Але точно остання. Про ложку дьогтю самі знаєте, що кажуть...
Прикро.. Коли очікуєшь цікаву подорож, а не..
Прикро.. Коли очікуєшь цікаву подорож, а не..
Прикро.. Коли очікуєш цікаву подорож, а не..
Прикро.. Коли очікуєш цікаву подорож, а не..