Відгук про турфірму Компас Туроператор (Київ)

Нікому не раджу

Дата придбання послуги: 29 липня 2021
Написано: 03 серпня 2021
1.0
Турфірма: Компас Туроператор (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Купили путівку через турфірму Компас, до Туреччини до 5-го готелю Scylax family club, при посадці в трансфер, я виявила, що ми записані в інший готель, трансфермен абсолютно нічого не хотів пояснити, просто сказав, я не знаю, чому інший готель, моє завдання вас відвести в готель і на цьому все. Ми відразу сказали, що нам інший готель не підходить. Нас привезли в Hedef Beach Resort & Spa, коли ми виходили з автобуса, трансфермен поставив перед фактом ще 2 особи, що вони теж в цей готель, при посадці він їм цього не повідомив і вони не подивилися списки. Далі був просто пекло, готель у жахливому стані, це не 5зв а максимум 3. Ми відразу звернулися на рецепшин, нам абсолютно ніхто не хотів нічого пояснювати, ніхто нічого не знає, інфолінія не бере трубку, гід сказав залишатися в цьому готелі, а там вони будуть розбиратися. Ми категорично сказали Ні. У готелі ми побачили ще пару з Росії, які були в такій же ситуації як ми. їхали до Scylax family club, дійшло до того, що ми їздили до поліції писати заяву.

Нам вдалося домогтися того, що нас перевезли в інший готель Senza Garden Holiday Club, готель непоганий, але він на скелі і дуже велика територія, дуже багато спусків і підйомів сходами, а у мене проблеми з колінними суглобами. Ми відразу сказали, що нам Цей готель не підходить. Турагент з України абсолютно нічим не допоміг, на всі наші дзвінки одна відповідь, я написав лист чекаю відповідь і так 3 доби. Моя сестра дзвонила на гарячу лінію турператора в Україні, вони кажуть, всі питання вирішувати через турагента. цьому готелі Руслан, дуже хороша людина.В результаті нас у цьому готелі переселили просто ближче до моря, (раніше було 500 сходинок, зараз 200) і то це нам пішов на зустріч директор готелю (у перший день за цей номер хотіли доплату 140 $)

Сьогодні ми третій день у Туреччині, за цей час ми не те щоб відпочивати не могли, ми на жахливих нервах, я на нервовому грунті, знепритомніла, в Hedef Beach Resort & Spa, чоловік не спить ночами, це не відпочинок а знущання.

А у них це налагоджена схема, то роблю не перший день, той готель взагалі закритий

А надати готель із тими умовами, що ми вибрали, ніхто не збирається

Як то так, нас просто дуже сильно обдурили і зіпсували відпочинок