Відгук про турфірму Комфорт тур (Сімферополь)

Дякую Комфорт туру за казковий відпочинок!

Дата придбання послуги: 10 травня 2015
Написано: 27 серпня 2015
10.0
Турфірма: Комфорт тур (Сімферополь)
Вид послуги: пакетный тур

Дякую Комфорт туру за казковий відпочинок! Алла, приємно мати справу з професіоналом Врахувала весь мій райдер… Все ж таки Рай існує, і це GOLD CITY! Море вражень, навіть рекламне відео не відображає тієї краси та розкоші, все як у східній казці. Шикарний готель, обслуговування на всіх рівнях відмінне, приємно здивувало – співробітники готові пожертвувати власним часом заради твого комфорту. Аніматори, які знають свою справу, приємно здивувало, що всі розмовляють кількома мовами (що було повчально для сина). Аквапарк сподобався більше ніж будь-який Кримський… Правда на морі не була, з такою кількістю басейнів і не треба. Харчування, вишукане на будь-який смак (звичайно все спробувати неможливо, але те що їли - щось. І звичайно, найголовніше - панує атмосфера радості та щастя, всі посміхаються, сміються (зауважу пили мало, хоча спиртне ну в дуже широкому асортименті. Просто місто) Щастя, стерті всі міжнаціональні відмінності (багато німців, французів, арабів і т. д.) За замовчуванням - "Все для людей". Ще раз виличезне Дякую!!! Передчуваю черговий відпочинок у Голді, але вже звичайно з великою компанією! (і все ж таки хочеться щоб кримчан там було більше, ми це заслужили)