Відгук про турфірму Корсар (Скадовськ)

Фірма жахлива! Ніколи не зв'язуйтесь з нею!

Дата придбання послуги: 27 липня 2014
Написано: 29 липня 2014
1.0
Турфірма: Корсар (Скадовськ)
Вид послуги: экскурсионный тур

У Скадовську вибір турфірм невеликий. Так само, як і вибір екскурсій. Невигадлива поїздка на половину дня зі Скадовська до Лазурного обернулася досконалим свавіллям! При отриманні передоплати (50 відсотків вартості подорожі) менеджер солов'ям заливався, яке шикарне чекає на нас обслуговування - відвезуть і привезуть мало не на руках, прямо під будинок. У день поїздки вийшли на 5 хвилин раніше за призначений час у призначене місце. І! . Після півгодинного очікування на автобус зателефонували на фірму. Нам сказали почекати ще 10 хвилин, мовляв, щось сталося. Чекали замість 10 хвилин 20, знову зателефонували. У відповідь- вже менш люб'язне: "Вам же сказали -ждите". Через півтори години очікування вирішили їхати до офісу, забрати свій завдаток, бо зрозуміли, що поїздка не відбудеться. І раптом – диво! За нами приїхав автобус. На жаль, ах! Сидячих місць в екскурсійному автобусі не виявилося! Натомість якась жвава персона жіночої статі наполегливо вимагала доплатити решту суми за поїздку, обіцяючи, що "на наступній зупинці підберемо ЩЕ людей і вашого диспетчера, і нехай він (або вона, не знаю) розбирається з вашими посадковими місцями, як хоче!. Водій сором'язливо відвертався, а ця особа істерично кричала на екскурсантів, з'ясовуючи, чи не зайняв хтось зайве місце дітьми, і чи всі оплатили проїзд. Совковість у всій красі! А секрет "фірми" був простий: "Корсар" з якоїсь причини (імхо: зрубати трохи грошей на розлученні приїжджих "лохів") пустив замість запланованих 2 рейсів всього 1 автобус, само собою, на та сама кількість пасажирів. Підсумок: втрачений час (2 години), зіпсовані нерви та плани на день. "Корсар"! Ви - нероби,хами та невміхи!

Інші відгуки про турфірму