Турфирма Круїз 2000

(0342) 731218, (0342) 752986, (097) 9004351
Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ КРУЇЗ 2000

Не довіряйте свій відпочинок будь-кому

1.0

Ніколи нічого не писав негатив на форумах, але в цьому випадку – це крик! Періодично, досить часто, купував квитки у круїзі. Хлопці (чоловік і дружина), ніби компетентні, все було нормально. Останнім часом демонстративно почали не приділяти уваги, типу, через зайнятість: то забудуть попередити про час викупу квитка (приходжу, а ціна збільшилася, та броня згоріла), то чекаю по 20 хвилин в офісі поки інших клієнтів обслужать - а я що, не такими ж грошима розраховуюсь! Випадково заблукав в авіакаси біля Сфери (на Головній де авіа та залізничні каси за часів молодості були), тепер там квитки купую.

Не звертайтесь до Круїз 2000

1.0

Запланували відпочинок батьківщиною на червень ще взимку. Звернулися до цієї "фірми" за рекомендацією знайомих, які когось нібито звідти знають. Звернулися ще у квітні – нам обіцяли супер гарячі ціни, виліт з Івано-Франківська, супер готель.

Такі фірми треба закривати!!

1.0

Круїз-2000 - найнекомпетентніша туристична фірма, яку ми зустрічали протягом 4 років роботи у туристичній сфері. Щойно повернулися з рекламника, який організовувала ця "фірма". Вражень – море! Менеджер Наталія, керівник групи, настільки некомпетентна, що навіть сама не знала програми туру та кількість днів перебування! По прибутті не повідомила ні свого номера тел.

Кідалове та повне розлучення!

їздив(а)  15 років тому
1.0

Дружина вибирала відпочинок самостійно, я тільки виділив бюджет, до речі, як з'ясувалося потім, ця сума цілком покривала відпочинок у Каліста Білеці. Почнемо із самого початку: дружина обрала фірму, яка обслуговується у неї на роботі в банку і поряд перебуває (як я дізнався потім – це був єдиний критерій), обрала тур, залишила заставу, забронювала.

Рейтинг турфірм Украины

Найближчі турфірми