ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ЛАСПИ
Замовляли відпочинок у Криму у турфірмі ЛАСПІ, у готелі «Левант» у місті Ялта. Приїжджали в середині жовтня із п'ятниці на вихідні + ще 2 дні. У ЛАСПІ сподобалася організація поїздки та зручний онлайн – ми доклали мінімум зусиль, менеджер Олена дуже уважна та ввічлива порекомендувала зручний номер та оформила путівку по акції, була непогана економія. →
Дякую Ласпі за грамотне та уважне обслуговування. У компанії Ласпі мені надали допомогу у виборі санаторію для лікування, поміняли дату зворотного рейсу і бронювання у зв'язку з особистими обставинами, що склалися. →
Послугами компанії Ласпі користувалися не раз, цього року чудово відпочили в Карпатах, – дякую!!! Як чудово, є відпустка і наші рідні Карпати з чудовою природою, бо у Києві було просто неможливо було перебувати. →
Придбала у цьому мерзенному місці відпочинок у пансіонаті перлина. Приїхавши була в шоці. Номер пляж ванна у номері територія просто жах! зовсім не відповідає картинкам на сайті. Бруд і повний "совок"! Коли звернулася до фірми Ласпі із претензією зам. →
Я купувала путівку своїй дитині (10 років) для відпочинку в дитячому таборі Ласпі з 07.08.2012 до 27.08.2012. При цьому обговорювалося, що дитина їде поїздом з групою дітей і квитки на поїзд теж замовляли через турфірму Ласпі. →
Манера спілкування тих. підтримки з клієнтами просто ЖАХЛИВА! Забронювала номер у пансіонаті 23 серпня, менеджер не надіслав мені підтвердження. Я написала листа на ел. адреса тех. підтримки. І замість того, щоб запропонувати мені можливі варіанти оплати в період вихідних, він мені поставив питання "Як це я збираюся оплатити броню, якщо банки не працюють?" Це питання я маю їм поставити, а не вони мені. →
Відправила дитину 9 років із супроводом до табору "Какаду". 1) відправлення було 10.08 повідомили час від'їзду 09.08 в районі 14.00. 2) підійшовши до вагона не знайшли дитину у списку, на запитання відпові- дайте в тур агентство ( це за 10 хв до відправлення) на переконливі прохання ( протягом майже місяця з дня бронювання) про нижнє місце і мови бути не могло. →
влаштували релакс на тиждень з подругою-звернулися до турфірми Ласпі порадили нам санаторій Ай даніль і ось ми тут Крим давно відстав своїм невмілим сервісом від місць відпочинку пристойних →
Користувалася послугами Кримського підприємства "ЛАСПІ" (менеджер Кузенкова Поліна) цього року. Крім слів подяки за оперативність, професіоналізм і порядність на думку не спадає. Дай Бог процвітання Вашому підприємству, а вам Поліна - все, що Ви собі забажаєте! З повагою, Наталія. →