Турфирма Магнолия

Черкаси ул. Cмелянская 41 (ТЦ "Салют", 3 этаж)
(067) 3572227, (0472) 563170
Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ МАГНОЛИЯ

Хороший сервіс

10.0

Звернувся в Турагенство Магнолія на початку Листопада, Підібрали найвигідніший тур у Стамбул (реално за копійки) Нюансів з документами не було, після прильоту мене зустрівши транфер.

Обов'язково прийдемо ще!

10.0

Звернулися до турагентства Магнолія за порадою наших знайомих. Менеджер зорієнтував за цінами, поінформував за правилами вльоту в країну та також відповів на всі наші запитання! Порадив гідний готель, від відпочинку в якому залишилися лише приємні враження.

Гарний вибір!

10.0

Працюють професіонали своєї справи! Раджу агентство тим, хто любить якісний підбір туру!

Все чудово!

10.0

Хочу подякувати співробітникам Магнолії за казковий відпочинок у Домінікані, підібрали саме той варіант, який запам'ятається на довго: все було на найвищому рівні: сам підбір туру, супровід на

Клієнтоорієнтована агенція

10.0

Дуже клієнтоорієнтована агенція. Завжди допоможуть вибрати найкращий варіант на запит. Суджу за своїм неодноразовим досвідом. Дуже приємні та доброзичливі менеджери і до, і після покупки туру відповідають на всі запитання.

Все дуже чудово.

10.0

Постійно користуюсь послугами ТА Магнолія і завжди залишаюсь задоволена на всі 100%. Завжди враховуються всі побажання та бюджет. Довіряю свій відпочинок лише їм.

Відмінна турфірма????

10.0

Дуже задоволені з чоловіком? Анастасія, просто чудово нам підібрала готель. Рекомендую всім друзям та знайомим????????????

Рекомендую турагентство Магнолія у Черкасах!

10.0

Дуже сподобався готель Sinbad у Хургаді! Прекрасний сервіс, персонал, море)) Дякуємо турагенству Магнолія у Черкасах за можливість побувати в Єгипті, насолодитися красою Червоного моря та відпочити! Завжди підберуть найкращий відпочинок за всіма побажаннями.

хороша фірма, були враховані всі мої побажання

10.0

звернулася в турфірму "Магнолія" за рекомендацією друзів і залишилася дуже задоволена, менеджери привітні, уважні, зуміли запропонувати мені варіант, який перевершив мої очікування, все було

Хороша турфірма та сервіс

10.0

Дуже хороша турфірма завжди порадять класні готелі. Відпочинок із Магнолією завжди на відмінно.

1 2 3

Рейтинг турфірм Украины