Відгук про турфірму Майами Тур (Черкаси)

Некомпетентні хами!

Дата придбання послуги: 31 грудня 2014
Написано: 31 грудня 2014
1.0
Турфірма: Майами Тур (Черкаси)
Вид послуги: оформление визы

Замовляла грецьку візу. Гарантували повернути паспорт максимум за тиждень. Віза потрібна була терміново, тому й звернулася до цієї агенції. Замовила квитки. Дзвоню за тиждень. На офісі нікого хто б знав про мій паспорт. Зв'язалася із директором. Вона сказала, що мій паспорт буде точно готовий ще за тиждень. Я вже втратила квитки. Дзвоню за тиждень. Потрапляю на Юрія, який у хамській формі відповідає мені, що нема чого телефонувати щодня і набридати, що мої питання про те, де мій паспорт є не адекватними, що мій паспорт буде готовий тоді коли він буде готовий. Я бажаю вам навчитися ввічливості та сервісу, якщо ви навчилися брати за це гроші. Все це задоволення коштувало мені 200 євро. І ще, на офісі нецензурна лексика – це невід'ємний атрибут?

Коментарі (2) залишити коментар
аватар diordiashenko
diordiashenko

Тамара, таке буває, що паспорти затримують із виходом, це залежить не від турфірм чи туроператорів, а від посольства. Як відомо, що посольство Греції дуже примхливе, вони чіпляються дуже часто до незначних дрібниць.

вт, 13 січ 2015, 15:52
аватар stemp2014
stemp2014

Що сказати Вам Тамара. Не все інколи залежить від фірм. Сам особисто подавав документи на Грецьку візу перед новим роком, паспорт отримав через 4 тижні та ще й з відмовою. У консульстві відповіли, що вони мають право 30 днів розглядати документи.

сб, 17 січ 2015, 22:09