Турфирма Мандруй

Київ Пушкинская 23а (м. Театральна)
(044) 3399900
Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:
9,1

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ МАНДРУЙ

Відгук про турфірму Мандруй

10.0

Хороша агенція за допомогою них оформила тур до Греції на острів Кріт. Відпочили ми чудово, нічого поганого не можу сказати, ха це їм велике спасибі, хлопці знають свою роботу.

Найкраща турфірма у Києві

9.0

Вважаю турфірму "Мандруй дешевше" найкращою турфірмою Києва та України. Завжди дуже великий вибір турів, якісне обслуговування та привітні менеджери. З мінусів, напевно, ціни у валюті, які продають за курсом вище за ринковий, т.

Мандруй - найкращі!

10.0

Дякуємо компанії "Мандруй дешевше" за чудовий відпочинок та чудову роботу! Ви створили диво? Відпочивали наприкінці вересня-початку жовтня в Elounda Bay Palace, Елунда, Кріт, Греція. Ми однозначно радимо це місце та вдячні за цю рекомендацію.

Відмінна робота!

10.0

Ідея відправити двох бабусь із онукою на тиждень на морі перед самою школою спала на думку моєму синові несподівано, і часу на пошуки готелю та читання відгуків практично не було. Велика подяка компанії «Мандруй», менеджери якої просто блискуче впоралися з цим завданням, запропонувавши нам готель Coral Beach у Пафосі на Кіпрі, крім того, вони оперативно підготували документи та підказали, які папери потрібні для вивезення дитини та як їх швидко оформити.

Відгук про турфірму Мандруй

8.0

Тур ми купували в "Мандруй.com", точну адресу не пам'ятаю, знаходиться у Києві, в центрі. Тур нам продали, але підібрала його сама. Дівчинка в агенції мені багато чого розповідала. З трансфером все було чітко.

Так собі сервіс

3.0

Придбала путівку в Єгипет. Номери при заселенні не відповідають 5 *. Номери Оплачаны. Не відповідають тому що було запропоновано при покупці. Тур оператор при зверненні нічим не допоміг і питання не вирішив.

Все оперативно та без подій!

9.0

Тури справді дешевші, ніж в інших компаніях. Оперативно працюють агенти. Єдине, хотілося б більше контакту «агент-турист» тому що відколи потрапили на відпочинок менеджер більше з нами не зв'язувалася, навіть не запитала як ми доїжджали, і по закінченню відпочинку - теж.

Супер професіонали!

10.0

Мандруй Дешевше – унікальна компанія, яка надає своїм клієнтам можливість скористатися різними акціями. За такою акційною пропозицією ми минулої весни просто шикарно відпочили в ОАЕ, витративши на придбання туру скромні суми.

Тільки Мандруй!

їздив(а)  8 років тому
10.0

Раптом намалювалася відпустка і треба було терміново вирішити це питання)) до кого ще, якщо не до Карини Бобіренко??))) Питання вирішилося буквально за пару днів, і ось уже за тиждень ми ніжилися на теплому Турецькому пляжку! Каріна підібрала найкращий готель для нас, у місті Сіде, де піщані пляжі, сам готель просто чудовий і все було на найвищому рівні.

'Як завжди, все на висоті'

їздив(а)  8 років тому
10.0

Ще одна відпустка – вже спогади, але які! Як завжди, організацією нашого відпочинку займалися у «Мандруй дешевше» і, як завжди, все було на висоті. Ніколи не відпочивала в Шарм-аль-Шейх і цього разу вирішила заповнити цю прогалину.

1 2 3 4

Рейтинг турфірм Украины