Відгук про турфірму Мандруй (Київ)

Мандруй Дешевше - відпочинок класу ЛЮКС

Дата придбання послуги: 19 листопада 2011
Написано: 01 квітня 2012
10.0
Турфірма: Мандруй (Київ)
Вид послуги: экскурсионный тур

Я волію відпочивати тільки в найкращих умовах. Перша поїздка, яку організували Мандруй Дешевше для мене - два круїзи Карибськими островами (один з яких на найбільшому на той момент лайнері Oasis of the Seas) плюс Лас Вегас і Нью Йорк. Потім був найкрутіший і найфешенебельніший готель у Дубаї Atlantis The Palm. Нещодавно я знову попросила Мандруй Дешевше відправити мене до США. Цього разу знову круїз на найбільшому лайнері (вже Allure of the Seas), як зазвичай Лас Вегас та Нью Йорк, плюс розважальні парки Флориди.

Всі мої поїздки пройшли чудово, я і ті, хто мандрував зі мною, залишилися дуже задоволені.

Велике спасибі Мандруй Дешевші за ідеальні подорожі!!

Коментарі (1) залишити коментар
Показати інші коментарі …
аватар krusobel
krusobel

Уважно читайте договори, уточнюйте у свого агента всі нюанси та відстоюйте свої права. У Вас має бути договір, де всі ці умови прописані. Якщо їх немає – міняйте агентство, звертайтеся до суду. Я працюю з Акордом вже дуже давно, і найкращого туроператора я ще не зустрічала. Завжди є свої нюанси та недоліки, над цим завжди ведуться роботи з покращення, не може бути все ідеально. Зрозумійте також, що автобус не може поїхати в мінус. Є певний бюджет на тур, який має забезпечити і проїзд, і проживання, і роботу кожної людини, яка вклала свій час в організацію та оплату податків та інших підприємницьких рахунків. Всі ці моменти вам повинен розповідати ваш агент. І саме він повинен підбирати Вам тур, який їхатиме з більшою ймовірністю. Агенту в цьому допоможе досвід та тісне спілкування з туроператором.

нд, 29 кві 2018, 13:09
аватар sonya000
sonya000

Є туроператори, які працюють безпосередньо з туристами. Спілкування без посередників. Мені як клієнту зручно і вигідно не переплачувати невідомо кому. Кожен турагент хвалить своє болото :) але зараз більшість людей віддають перевагу або нормальним туроператорам (не львівським), або їздять самі. Ну а Ви хвалите далі свій Акорд.

нд, 29 кві 2018, 13:16
аватар krusobel
krusobel

У жодного туроператора немає ліцензії на продаж. І я хвалю не своє болото, а перевіреного роками партнера, я працюю в агенції. Переплат немає ніде, оскільки є фіксована ціна на тур. На ній закладено винагороду за продажтруд. Все просто

нд, 29 кві 2018, 13:49
аватар ameno
ameno

Про яку випадковість ви кажете???? скасування турів часто-густо. Це шахрайство досягло вже апогею! Грошей акорд не повертає. Шахраюють на всьому.

пт, 18 тра 2018, 11:47
аватар ameno