Дата придбання послуги: 01 червня 2018 Написано: 05 липня 2018 |
Турфірма: Мандры-Тур (Хмельницький) Вид послуги: экскурсионный тур |
Порадили цю фірму як найдорожчу і з великою кількістю пропозицій.
Їхали з двома дітьми, тож шукали океанаріум. На жаль, у Вроцлав група не зібралася, нам запропонували Будапешт.
Ціна туру від організатора 36євро та 31євро дитина. Це ціна кінцевого покупця (це ми дізналися пізніше вже після приїзду додому), тобто. жодні відсотки на неї не нараховуються. У вартість увійшла екскурсія за 10 євро. АЛЕ ми заплатили 55 євро з особи. Я вирішила, що ще увійшла страховка від не виїзду, але коли з наших дітей у день виїзду захворів, то по приїзді ми не змогли отримати наші гроші назад, тому що страховки не було.
НІКОЛИ НЕ ЙДІТЬ ДО НИХ
Відмінна Компанія, знають всі узбережжя, відразу дають якісну оцінку обраного нами готелі, їхня порада змогла принести нам відмінний відпочинок та масу вражень. Браво компанії. Наш найкращий Вибір!
Отличная Компания, знают все побережья, сразу дают качественную оценку выбраного нами отели, их совет смог принести нам отличный отдых и массу впечатлений. Браво коммпании. Наш лучший Выбор!!!