ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ МАРАКУЙЯ
Я звернувся агенство з проханням підібрати мені тур до Хорватії в готелі або квартиру студію з кухнею на тиждень до 20 000 грн. Менеджер порадила мені один з варіантів за 14 000 я вніс оплату в повному розмірі і мені сказали що бронь не підтверджена потрібно чекати до вечора. →
1. Втім, що сказати - відпочинком ми залишилися дуже задоволені. Спочатку я дуже переживала, бо з дітьми ми ще так далеко не літали. Основний наголос робився на гарний, якісний та екзотичний відпочинок. →
А ми давно користуємось послугами турагенства "Маракуя". На мою думку, з 2009 року .... Треба вже і відгук написати десь :) Ось їх основні плюси: - ціни нижчі ніж в інших турагенств; - ЗАВЖДИ раді вас бачити:); - приємно до них приходити (хороший офіс, господарі: Катерина та Владислав – дуже приємні люди :)); - завжди кажуть правду про курорти. →
Все ніяк не могла викроїти хвилинку щоб написати відгук. Але вирішила що краще пізніше) Скористалася послугами турагентства "Маракуя" і залишилася дуже задоволена. Зібралася до Таїланду. Прийшла в агентство нічого не знаючи, мені все докладно по поличках розповіли де якісь курорти, порадили Пхукет. →
З відгуком запізнився трохи - але добрі враження не стерлися :) Звернувся в компанію, як у найкращу ціну на момент пошуку. Ціни на сайті відповідають дійсності. Також повністю відповідав опис готелю та навколишньої дійсності тієї інформації, яку отримав від Владислава Криволапа. →
Придбали весільну подорож у цій агенції. Сервіс хороший. Готель підібрали нормальний, хоча звичайно на картинках він був набагато кращим. Не вся інформація, яку вони давали про готель - правда, при чому були прямі питання від нас, наприклад, чи є куди піти ввечері або що знаходиться як виходиш за готель, відповідали «багато кафешок», насправді – залізниця. →