Дата придбання послуги: 01 серпня 2012 Написано: 04 жовтня 2012 |
Турфірма: Маракуйя (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Придбали весільну подорож у цій агенції. Сервіс хороший. Готель підібрали нормальний, хоча звичайно на картинках він був набагато кращим. Не вся інформація, яку вони давали про готель - правда, при чому були прямі питання від нас, наприклад, чи є куди піти ввечері або що знаходиться як виходиш за готель, відповідали «багато кафешок», насправді – залізниця. Сказали, що самі недавно там відпочивали, але я думаю це не правда, елементарних речей нам не розповіли. Начебто повідомляли що ми молодята в готель, ми звичайно розраховували на якийсь бонус, як це відбувається зазвичай, адже готель 5 *, але на жаль нічого не було. Не впевнена що вибрала б цей готель знаючи все наперед і не впевнена, що скористаюся їхніми послугами знову.
У нас таких захмарних цін не було, вище за 30 цінник не піднімався, але все одно 1 година роботи місцевого гіда коштує...думаю до 50, і автобус провезе на 50, а решту... Та й узагалі всі тури за які платять на місці готівкою - невраховане податками, а значить мінус пенсії та ін. Ми сплатили "обов'язковий пакет" за договором в Україні та відкоригували його лише на 4 євро.
У нас таких заоблачных цен не было, выше 30 ценник не подымался, но все равно 1 час работы местного гида стоит...думаю до 50, и автобус провезет на 50, а остальное... Да и вообще все туры за которые платят на месте наличкой - неучтенное налогами, а значит минус пенсии и пр. Мы оплатили "обязательный пакет" по договору в Украине и откорректировали его всего на 4 евро.
Так це стандартне розлучення. А за рахунок чого вони заробляють за таких "низьких" цін на тури?
Турист ловиться на замануху – смачну початкову ціну, особливо за раннього бронювання. Але турист не знає чи не замислюється, що до цього навантаження йдуть "екскурсії" за десятки євро, "трансфери" за 10-15 з околиці до центру міста, дика нестача часу на все, візити до "рекомендованих" або безальтернативних ресторанів, простої на яких-небудь парковках при відмові купувати "екскурсію", що нав'язується, і т. п. х. Поїхав у тур — потрапив у залежність, в автобусі тебе наспівають на повну! Головне розвести на участь, а там вже можна взувати і турист платитиме, бо як це поїхати до Трансільванії і не відвідати "замок Дракули" тощо.
Так это стандартный развод. А за счет чего по-вашему они зарабатывают при таких "низких" ценах на туры?
Турист ловится на замануху — вкусную начальную цену, особенно при раннем бронировании. Но турист не знает или не задумывается, что к этому в нагрузку идут "экскурсии" за десятки евро, "трансферы" за 10-15 с окраины в центр города, дикая нехватка времени на все, визиты в "рекомендуемые" или безальтернативные рестораны, простои на каких-нибудь парковках при отказе покупать навязываемую "экскурсию" и т. п. х. Поехал в тур — попал в зависимость, в автобусе тебя поимеют по полной! Главное развести на участие, а там уже можно обувать и турист будет платить, ибо как это поехать в Трансильванию и не посетить "замок Дракулы" и т. п.
Вывод — путешествуйте самостоятельно! Трансильвания вообще рядом. От Львова до ее столицы ближе чем до Киева. Есть некоторые особенности с покупкой билетов, желателен базовый румынский и обязателен — английский. Но зато никакой "сопровождающий" тебе не впаривает за 33 евро то, что можно купить за десяток-другой лей (по 5 с чем-то грн на данный момент). Пошли они все нахрен! Dute'n pula!
Висновок – мандруйте самостійно! Трансільванія взагалі поряд. Від Львова до її столиці ближче, ніж до Києва. Є деякі особливості з покупкою квитків, бажаний базовий румунський та обов'язковий — англійська. Але ніякий "супроводжуючий" тобі не впарює за 33 євро те, що можна купити за десяток-другий лей (по 5 з чимось грн на даний момент). Пішли вони все нахрен! Dute'n pula!
Подорожувати з турфірмою до сусідньої країни – нонсенс. Рейсовий автобус Чернівці-Сучава, 220 гривень і ось вона – Румунія. Гуляй по Сучаві. оглядай тронну фортецю і монастирі, а потім на місцевий автобус і їдь до Брашова, Сінаю, Брана в гості до Дракули. Інтернет туристу на допомогу.
Путешествовать с турфирмой в соседнюю страну - нонсенс. Рейсовый автобус Черновцы-Сучава,220 гривен и вот она - Румыния. Гуляй по Сучаве.осматривай тронную крепость и монастыри а потом на местный автобус и едь в Брашов,Синаю,Бран в гости к Дракуле. Интернет туристу в помощь.