Дата придбання послуги: 01 жовтня 2012 Написано: 12 березня 2013 |
Турфірма: Маракуйя (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
З відгуком запізнився трохи - але добрі враження не стерлися :)
Звернувся в компанію, як у найкращу ціну на момент пошуку. Ціни на сайті відповідають дійсності. Також повністю відповідав опис готелю та навколишньої дійсності тієї інформації, яку отримав від Владислава Криволапа.
Так як багато поїздив, маю загальні критерії для порівняння. Цього разу були у Шрі-Ланці. Будь-який побував не тільки там підтвердить, що країна специфічна: весь "тропічний рай" закінчується за воротами готелю, де правлять, по суті, індуси, здебільшого жебраки, часто-шахраюваті і не обтяжені потягом до краси та санітарії.
Однак і цю інформацію Владислав нам видав без прикрас – відповідно, ми були готові до того, що побачили. Спочатку пріоритетом були готель та пляж. Отримали, що шукали.
Порадувала адекватна реакція турфірми на наші дрібні неприємності: після довгого перельоту ми змушені були "насолодитися" 7,5-годинною поїздкою в автобусі на відстань аж 140 (!) км. В основі "рекорду" - не традиційно поганий рух Шрі-Ланки, а безвідповідальна поведінка гіда, що приймав, проторчав в аеропорту з автобусом 2 години через те, що думав, що когось там забув, а потім, потрапивши в самий розпал місцевих. пробок, що вкрай прагнув стати під кожним кущем щоб придбати цінну і життєво необхідну цим карту парі руссо-туристо, яких довелося будувати разом з гідом.
Дзвінок з аргументованим невдоволенням було прийнято в Маракуї адекватно. Крім вибачень і розуміння, ми несподівано отримали "побудовану" турфірму, що приймала, організувала зворотний індивідуальний трансфер за вищим класом, без доплат.
Маракуя і, окремо, Владислав – дякую за професіоналізм. До зустрічі перед наступною відпусткою...
З найкращими побажаннями,
Валя, Володимир