Турфирма Мережа Агенцій Горящих Путівок

Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ МЕРЕЖА АГЕНЦІЙ ГОРЯЩИХ ПУТІВОК

6.0

Агентство дуже затягувало оформлення документів, майже впритул, за 3 дні до самого туру дали нам документи, хоча все було оплачено майже за 3 місяці наперед. Трансфер був не дуже, в автобусі не дозволяли користуватися туалетом, тільки на зупинках у заправках чи ще десь.

10.0

У нас трохи були проблеми, тому що на автобус не вказали місць, це нас трохи здивувало. А все інше нас влаштувало, якихось претензій у нас не було. Переносів рейсів у нас не було, все було досить вчасно.

10.0

Дуже хороші, ввічливі такі співробітники в агенції, вони знали, що ми хотіли, підбирали нам варіанти, я одразу їх попередила про цінові критерії наші, про все. Ми будемо звертатися до цієї агенції, думаю, ще не один раз.

10.0

В агенції все було чудово, швидко, всі пояснили, що хотів дізнатися, на всі запитання відповіли, які у мене виникали. Оператор – ТУІ, все вчасно було з трансфером, але гід у готелі, представник ТУІ, у нахабні пропунавши екскурсії, напружували тим трохи.

Бездоганна робота!

10.0

Як завжди, абсолютне розуміння потреб та вимог клієнтів, швидке та якісне обслуговування, правильні рекомендації щодо вибору путівки! Бажаю всім так працювати і відповідно отримувати позитивні

9.0

В агенції все було нормально, але мені не понравився один момент, що не попередили про щоденну зміну курсу валют. Я, наприклад, не знала, якщо замовляю тур і планую оплатити його на наступний день, то мені треба буде доплачувати, бо курс змінився.

Все чудово

10.0

Тур знайшов на відпустку кому, путівку купували у цьому агенстві. Все чудово, без проблем. Можу рекомендувати

10.0

В агенції все добре було, ми залишились задоволені. Якість роботи агенції хороша, на 10 з 10. Було питання затримки рейсу, але це було через погодні умови, туроператор був цього разу TPG.

Дуже добре обслуговування, все швидко, якісно, ​​з корисними рекомендаціями!

10.0

Дуже дякую дівчаткам з агенції путівок, що горять, по вулиці Замарстинівська, 8 у Львові. Оформили все дуже швидко, хв 15, протягом дня прийшли підтверджуючі документи, дівчатка зателефонували та ще раз звернули увагу на деякі нюанси.

10.0

Дуже добре обслуговування було в агенції. Порадили, куди краще поїхати відпочивати і ми були всім задоволені. Ціна і якість відповідала. Коли летіли на відпочинок, все було вчасно і без затримок.

1 2

Рейтинг турфірм Украины