ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ МОРЕ ТУРІВ
Вчетверте (і сподіваюся, не останній) мій відпочинок організовує турагенство "Море турів", а саме - менеджер Ксенія Удовик. Вона професіонал своєї справи. Відповідає швидко і конкретно, якби я не написала. →
Купували в них тур до Туреччини, змогли нам дуже швидко підібрати тур згідно з нашим фінансовим станом. Дуже вдячні їм за гарний відпочинок. Будемо їх радити всім нашим знайомим та друзям. →
Купувала у Морі турів свій тур у шарм ялина Шейх. Зі мною спілкувалася хороша оператор Мар'яна. Спілкувались ми у вайбері, вона цікавилася як ми доїхали, чи все добре. Сервісом дуже задоволена. →
Купувала тур в агенції Море турів у Львові. Зі мною були відверті і казали всю правду за це їм 10 балів. Вся інформація збіглася. Авіапереносів не було, трансфер прибув за нами вчасно. →
Зауважень до агенції у мене небагато. Але справа в тому, що люди працюють на швидкість. До клієнта звертаються так, ніби я працюю з ними кілька років і маю знати все та мені не потрібно щось пояснювати. →
Сама агенція непогана. Усі досить добре нам організували. Затримок та переносів рейсів у нас не було. Але нам занапастили валізу і він подорожував десь з тиждень по країні. Та прийшов до нас дуже побитий. →
Дуже ''дякую'' море турів (м.Львів, вул.Зелена 238) та тур оператору TPG за відпочинок. Особливо за те, що купила тур пропозицій з 11.30 15.06.18р. а фактично вилетіла до Турції 17.30 і заїхала до готелю 16.06.18р. За те, що дорогою до готелю 4 години їхала в автобусі без кондиціонера. →
Це востаннє ми звернулися до цієї турфірми Ставлення до клієнтів халатне і безвідповідальне, як посередник між авіакомпанією повний 0 За тиждень, що ми перебували у відпустці, враховуючи, що наш →
Нікому не раджу мати справу з цією фірмою. Чи не відповідальні, не компетентні. Посередники напевно четверті. Взяли 5 Євро за перші місця в автобусі, примусово, як інші місця вже зайняті ))) В кінцевому підсумку квитки дали в останній вечір перед поїздкою, скинули на емейл, з місцями в кінці автобуса!!! Автобус був чудовий - ДОРІС, Болгарський перевізник здається. →