ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ НАВИГАТОР
Працюємо з агенцією з 2009 року. Вибрали за порадою інет спільноти. В основному (але не завжди) беремо пакетні тури на море, тому що подорожувати намагаємося самі. Задоволені. Не забуваймо, що ця контора є агенцією, а не туроператором. →
Прочитала попередні відгуки та була дуже засмучена. Тому що мені, на щастя, пощастило вирушити у несподівану подорож саме з цією турфірмою. У мене були зовсім інші плани, а дівчатка з фірми порадили відвідати Прибалтику та ще й з Фінляндією на додачу. →
Сам тур дуже сподобався, купували путівку в автобусний тур Угорщина-Австрія (акорд-тур), на етапі підготовки документів менеджер Валерія приємно спілкувалася, але коли ми повернулися навіть не спромоглася зателефонувати дізнатися як ми з'їздили і чи повернулися взагалі, просто загубилася і все. →
У червні минулого року ми з чоловіком прийшли до агенції з метою поїхати до цікавої поїздки Європою. Менеджер компанії нам все дуже розумно розповіла про всі нюанси та поїздки, та отримання візи. →
Зателефонувавши в офіс, я почув відповідь, що менеджер зараз зайнятий, і мене відфутболили в інший офіс. В іншому офісі часу на мене теж не знайшлося, і протягом дня я 5 разів намагався поговорити з менеджером компанії, і на 6 разів мені нарешті пощастило. →