ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ОЛЕКСАНДРА
Ми були у Греції на Кріті. Живемо в Хмельницьку,їздимо часто,відпочивали в готелі Амірандес 5*,брали завтраки і вечірі.Нам у Хмельницьку друзі порадили звернутися до Олександри,вони 5чоловік брали в них путівки. →
Дякуємо фірмі за чудовий відпочинок. ми в Туреччині до цього були три рази, всі готелі були 5*. Коли прийшли до Олександри, навіть не розглядали Туреччину і не хотіли туди їхати. Ми планували поїхати на Кіпр, тут нам все вибрали, але не пощастило, нам відмовили, оскільки не було місць у готелі. →
“ Молодці!Дякуємо за гарне подорож! Ми з подругою вже давно мріяли про Рим, але не автобусом, а літаком. Шукали самі, дорого, і все відкладали. Почали ходити по агенствах. І знаєте що. НІХТО, крім Олександри нічого нам не підібрали! Вони всі прості продавці, їм аби втулити. →
“ Спасибі, відпочинком дуже задоволені. Дякуємо менеджерам фірми за хороший відпочинок в Єгипті. Ми були в Regency plaza 5 * в Шармі. розповіли про готелі, в третіх-видно, що вони скрізь їздять і розповідають те, що бачили самі. →
Я була дуже здивована, коли в крутій турфірмі менеджери двох слів не могли зв'язати про Єгипет. Єгипет Карл!!!! Це ж найпопулярніший напрямок відпочинку. Запитала про Туреччину, та сама історія. Коротше ця турфірма має лише ім'я, яке незабаром стане синонімом поганого відпочинку. →
Дуже дякую фірмі Олександра,що допомогли мені здійснити мою давню мрію-поїхати до Ізраїлю. Мені вже чимало років, і на ювілей діти подарували путівку до Ізраїлю. Я полетіла одна, дуже боялася і переживала, але дякуючи вам дівчата, мені все вдалося. →
ми відпочивали на ГОА 10 днів. Нам у фірмі Олександра порадили їхати в готель Casa De Cris, 3. Спочатку ми начиталися відгуків про Індію, і жахнулися. Почали ходити агенствами. Ну що я вам скажу-сидять жовті. →
Хочемо подякувати фірмі Олександра за гарний відпочинок. Ми в Єгипті третій раз, від цієї фірми відпочиваємо вперше. коли підбирали тур, спочатку не зрозуміли, що вона директор-поки нам шукали готель, запропонувала чай, кофе, розпитала куди хочемо поїхати. →
Дякую фірмі Олександра за відпочинок в Єгипті! Ми відпочивали в готелі Grand plaza 5* у Шармі.Ціна була 520$на двох! ,посміхаються,ми дуже вас любимо.Приємно що є такі фірми,які працюють для людей!Дякуємо вам за гарно проведений відпустку!. →
Дякуємо турагенству "Александра" за гарний відпочинок в Іспанії. Ми купили в них тур ще в березні. їздимо по світу. По цій фірмі видно, що вони працюють на імідж, тут все чітко, немає хаосу, відчувається, що самі менеджери багато де були, розповідають реально і чесно плюси і мінуси готелю. →