Дата придбання послуги: 03 травня 2015 Написано: 14 травня 2015 |
Турфірма: Орион-Интур (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Негативні враження про компанію. Підставили з перельотом. Чи не проробляють поїздку. А сенс тоді цих агентств... не зрозуміло.
wwadim_i
Ні, довелося їхати з Акордом, т.к. час підтискав, все заплановано, заброньовано, придбано. Був вибір – забрати гроші та залишитися вдома чи поїхати кудись. Альтернативи Алголя, як я вже сказала, мене не влаштовували ніяк, а Акорд – монополіст, але й вибір у нього більший.
В принципі, до минулого літа, незважаючи на якісь дрібні недоліки, Акорд мене влаштовував. Але зараз... Штучно роздута кількість виїздів на тур, які, в принципі, не можуть відбутися. Позиція брати всіх, аби взяти, (спочатку знаючи, що люди не поїдуть туди, куди їм хочеться), а потім "розтикати" різними турами. Хитрощі з раннім бронюванням (я хоч і не стикалася, але чула на форумах). А заміни турів? Раніше, хоча б, пропонували, як компенсацію, найкращі тури або рівноцінні. А зараз, судячи з скарг, я, так розумію, з цим велика проблема.
"Надійні" київські туроператори мене не влаштовують. Вони для мене надто дорогі і "розпалковані". І, до речі, про них теж бувають негативні відгуки (рідко, але бувають). Їх "гіди з великої літери" я не потребую, тому що люблю організовувати свою екскурсійну програму сама. Акорд тому мене і влаштовував, що, за відносно недорогою "чистою" вартістю туру, я могла їхати і самостійно отримувати задоволення.
p.s. Перед травневою поїздкою чесно перелопатила сайти всіх відомих мені автобусних туроператорів, але не знайшла нічого придатного за формулою "дата+час+ціна+програма+місце виїзду". Зі скрипом, ледве обрала алголівський тур, але, на жаль, і тут не склалося.
Ось і залишається, для мене альтернатива – Акорд чи самостійний туризм. Інших альтернатив я, на жаль, не знайшла.
wwadim_i
Нет, пришлось ехать опять с Аккордом, т.к. время поджимало, все запланировано, забронировано, приобретено. Был выбор - забрать деньги и остаться дома или поехать куда-то. Альтернативы Алголя, как я уже сказала, меня не устраивали никак, а Аккорд - монополист, но и выбор у него больше.
В принципе, до прошлого лета, невзирая на какие-то мелкие недочёты, Аккорд меня устраивал. Но сейчас... Искусственно раздутое количество выездов на тур, которые, в принципе, не могут все состояться. Позиция брать всех, лишь бы взять, (изначально зная, что люди не поедут туда, куда им хочется), а потом "растыкивать" по разным турам. Хитрости с ранним бронированием (я, хоть, и не сталкивалась, но слышала на форумах). А замены туров? Раньше, хотя бы, предлагали, в качестве компенсации, лучшие туры или, равноценные. А сейчас, судя по участившимися жалобам, я, так понимаю, с этим большая проблема.
"Надёжные" киевские туроператоры меня не устраивают. Они для меня слишком дорогие и "распальцованные". И, кстати, о них, тоже, бывают негативные отзывы (редко, но бывают). В их "гидах с большой буквы" я не нуждаюсь, так как люблю организовывать свою экскурсионную программу сама. Аккорд поэтому меня и устраивал, что, при относительно недорогой "чистой" стоимости тура, я могла ехать и самостоятельно получать удовольствие.
p.s. Перед майской поездкой честно перелопатила сайты всех известных мне автобусных туроператоров, но не нашла ничего подходящего по формуле "дата+время+цена+программа+место выезда". Со скрипом, еле выбрала алголевский тур, но, увы, и тут не сложилось.
Вот и остаётся, для меня альтернатива - Аккорд или самостоятельный туризм. Других альтернатив я, увы, не нашла.
"але й вибір у нього більший". Імітація великого вибору – це лохотрон від Акорду. За всі поїздки з акордом, лише кілька разів потрапив до оплаченого туру. Найчастіше за тиждень - два до від'їзду вони повідомляють, що цей тур не відбудеться і пропонують вибрати інший із запропонованих.
Тобто. вони наплодили пару дюжин турів, дивляться куди більше набирається, а іншим кажуть "соррі", їдьте в інший із запропонованих.
"но и выбор у него больше". Иммитация большого выбора - это лохотрон от Аккорда. За все поездки с аккордом, только пару раз попал в оплаченный тур. В большинстве случаев за неделю - две до отъезда они сообщают, что этот тур не состоится и предлагают выбрать другой из предложенных.
Т.е. они наплодили пару дюжин туров, смотрят куда больше набирается, а остальным говорят "сорри", едьте в другой из предложенных.
dnv_news, навіть сперечатися не буду, тому що абсолютно згодна. Але, навіть, два роки тому ситуація не була такою жалюгідною, як зараз (або мені так щастило), та й заміни, принаймні, пропонувалися гідні, а зараз, як я чую – пiчалька...
Тобто. немає гарантій, що, у разі скасування туру (що, отже, погано) ти хоча б отримаєш гідну/рівноцінну заміну. Раніше ризик виправдовував гроші (напевно), а зараз, мабуть, ні.
dnv_news, даже спорить не буду, так как абсолютно согласна. Но, даже, два года назад ситуация не была столь плачевной, как сейчас ( или мне так везло), да и замены, по крайней мере, предлагались достойные, а сейчас, как я слышу - пИчалька...
Т.е. нет гарантий, что, в случае отмены тура (что, итак, нехорошо) ты, хотя бы, получишь достойную/равноценную замену. Раньше риск оправдывал средства (наверное), а сейчас, пожалуй, нет.