ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ОТПУСК.ДА
В агенції все було добре, допомогли, підказали, розповіли. Залишилась задоволена. Було перенесення рейсу на зворотному шляху (оператор був TUI). Екскурсіями скористалися, все було гаразд. →
Я наперед знала, що хочу. А в агенцію звернулася, щоби мені просто все швидко оформили. Ми мали оператор Тез Тур. У нас обійшлося без перенесення рейсів. Нас зустріли і до місця довезли, все чудово. →
Мені агент допомогла і підібрати тур, і підтримувала протягом усієї поїздки, завжди всім цікавилася як справи. Проблем із рейсами у нас не було, все було вчасно та без проблем. На екскурсії ми їздили від готельного гіда, в принципі все було нормально. →
Загалом усе було гаразд. Трішки з інформацією було не точно. Менеджери не дуже впевнені у своїх відповідях, коли ставиш їм питання. Але це не так страшно. Коли ми летіли на відпочинок, то все було нормально. →
У нас дуже хороші відгуки про дівчат, які працюють у цьому агенції, коли ми вибирали готель, вони нас попереджали, що він, в принципі, нормальний, але має ряд недоліків. Коли вони мені це розповідали, я не дуже розуміла, а коли вже приїхала в готель, стало ясно, що вони мали на увазі. →
Якість обслуговування в агентстві хороша, ми вже вдруге користуємося їхніми послугами, вони заслуговують на 10 з 10. З трансфером було все гаразд, немає жодних нарікань, все вчасно та чітко. →
Найоперативніша реакція у цієї агенції. Все було добре з рейсами, все чудово. Я повністю задоволена таким обслуговуванням та організацією. →
Відмінна агенція, ми вже не вперше з ними їздимо і все як завжди чудово. Затримок рейсів у нас не було ні в один, ні в інший бік. Все було вчасно, як і заявлено спочатку, навіть на хвилину ніхто не затримав. →
Оператор у нас був Анекс Тур. По агенції нас все влаштувало, дівчинка просто молодець. Завдяки їй я зачепилася за це агентство. У нас були перенесення рейсів, 3 рази. Але дівчинка повідомляла нас заздалегідь. →
Вони все зробили добре та правильно. З ними не було жодних проблем чи затримок. Що стосується рейсу та трансферу, то теж все обійшлося. У нас оператор був Джоїн Ап. Представники оператора на нашій зустрічі пропонували відправитися в різноманітні екскурсії, але у нас маленька дитина, з якою особливо не поїздиш, ми просто насолоджувалися пляжним відпочинком. →