Турфирма ПЛАНЕТА-СЕРВИС

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ПЛАНЕТА-СЕРВИС

Казковий відпочинок

їздив(а)  12 років тому
10.0

Вперше послугами фірми "Планета-Сервіс" скористалася моя мама і залишилася дуже задоволена організацією відпочинку на віллі "Фламінго" в Алушті. Минулого року я вперше звернулася до цієї турфірми та придбала там путівку до Єгипту.

ЧУДОВИЙ ВІДПОЧИНОК

їздив(а)  14 років тому
9.0

Велике дякую Турфірмі "Планета-сервіс" за чудовий відпочинок! Щороку їздимо відпочивати лише від "Планети-сервіс". Цього року відпочивали у Криму на віллі "Фламінго". Все дуже сподобалось. Починаючи від правда комфортабельного автобуса з Луганська і до самого порога вілли нас підвезли.

Кошмар

їздив(а)  15 років тому
2.0

Почався цей кошмар з автобусів-старий мотлох замість обіцяного Неоплана. Водії - хами (жарко вам-нате морозища, ах замерзли - кондишн на нуль). Представник турфірми Наташа тільки знизувала плечима, мовляв, самі з ними розбирайтесь! Адміністратор Лариса на віллі "Фламінго", Алушта - дивовижна дама: на всі запитання відповідала - а я звідки знаю! Білизна не мінялася жодного разу за 10 днів, телевізор не працював, у кондиціонері не було фреону і виставлений на таймер (вимикався через кожні 20 хв), бойлер намертво сповитий скотчем, щоб не додали температуру.

Рейтинг турфірм Украины

Найближчі турфірми