ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ПРЕМИУМ-ТУР
Здрастуйте, хочу поділитися радістю від співпраці з цією турфірмою. Минулого місяця нарешті вирішила з'їздити з донькою в давно обіцяну відпустку. Чекала я його наближення не із захопленням, а з жахом в очах т. →
Жили з мрією потрапити до ОАЕ вже давно, але ритм життя та обмежена кількість вільного часу не давали його здійснити. Подруга порадила "Преміум-Тур", Ірина ж вийшла працювати у вихідний день, підлаштовуючись під наш вільний час. →
За кордоном з чоловіком були вже вдруге та вдруге тур придбали у "Преміум Тур". Нам дуже швидко допомогли визначитися з країною, курортом та готелем, допомогли зібрати всі потрібні документи на візи. →
Давно хотіли побачити Париж. І ось наше бажання здійснилося. Ми піднялися на пагорб Монмартр - найвищу точку Парижа, відвідали базиліку Сакре-Кер, прогулялися вуличками Латинського кварталу, помилувалися вітражами в готичній каплиці-релікварії Сент-Шапель, побували і в Нотр-Дам-де-Парі, піднялися на вежі собору. →
Летіли відпочивати за кордон вперше. Не могли визначитися з країною, яку хочемо відвідати. Через обмежений час потрібна була безвізова країна. Друг порадив звернутися до Ірини. прийнятним цінам, що немало важливо. →
Закордонний паспорт отримала три роки тому, але за цей час так нікуди і не вдалося виїхати. А цього року мої батьки вирішили все-таки "зрушити" мене з місця і запропонували мені знайти тур, який був би оптимальним і в грошовому відношенні, і в кількості відвідуваних країн. →
Хочу поділитися враженням від обслуговування в цій турфірмі... Їздили з дівчиною до Пітера на Новий Рік! Чудово підібраний тур, швидко, якісно! Ніяких затримок та проблем! Вже не одноразово раджу друзям та знайомим! Сам збираюся поїхати до Росії ще раз! Знаю, що Ірина підбере найкращий варіант! Ірочко, дякую Вам! ))). →
ось виникло стійке бажання вирушити в подорож... Почав думати, куди ж мені податися, але рутина та щоденні турботи відклали ці думки. І ось одного зі звичайних березневих днів без цільно хитаючись в очікуванні авто з сервісу, на очі мені попався рекламний проспект Преміум - Тур. →
17.03.2013 ми з моїм майбутнім чоловіком відлетіли до спекотної країни під назвою Єгипет. Допомагала оформляти нам тур та всю поїздку Іра Асєєва. Прекрасний агент, який підібрав нам чудовий тур за лічені дні і зробила все так, як ми хотіли. →
Добридень! Хочу написати відгук про ТУРФІРМУ «ПРЕМІУМ-ТУР». Мені свого часу її порадили колеги по роботі, коли я збиралася у свою першу подорож закордон. Тури я бронювала у менеджера Ірини та залишилася дуже задоволена ставленням та якістю послуг. →