Турфирма Пакуй валізи

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ПАКУЙ ВАЛІЗИ

Особисте турагентство

їздив(а)  4 роки тому
10.0

Турагентство "Пакуй валізи" - надійна організація, перевірена багаторічним досвідом. Марія Пуріга надає повну інформацію про умови відпочинку, дуже відповідально ставиться до роботи: підбору туру та подальшого консультативного супроводу (за потреби).

Відгук про турфірм Пакуй валізі

їздив(а)  5 років тому
8.0

Хороше агентство, оформлення мого туру пройшло досить нормально, без питань і проблем. Але з рейсами пощастило менше, так переносилися рейси в дві сторони в гірший бік і на відпочинку ми перебували набагато менше часу, ніж мали.

Відгук про турфірм Пакуй валізі

їздив(а)  6 років тому
10.0

В агенції загалом мені все сподобалося. Дуже швидко тур підібрали, одразу нам усе оформили, дали міграційні картки. З трансфером все було гаразд, все вчасно.

Безтурботний відпочинок з 'Пакуй валізі'

їздив(а)  7 років тому
10.0

Вибрали цю турфірму за рекомендацією друзів. Марія швидко все оформила у зоучну для нас годину. Піклувалася про нас до, під час та після подорожі. Це був казковий відпочинок завдяки професійній роботі співробітників.

Чудово

їздив(а)  11 років тому
10.0

Ми навіть не бачилися))) Гроші переслав на приватівську картку, а покет документів переслали через соціалку. Все просто і без будь-яких ходінь-поїздок.

Як я пакувала валізі.

їздив(а)  12 років тому
7.0

Агенція «Пакуй валізі», 4 роки на туристичному ринку міста Чернігова, директор Марія Пуріга. Зручне розташування офісу, приємний дизайн і обслуговування, можливість підбору недорогого відпочинку.

Рейтинг турфірм Украины

Найближчі турфірми