ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ПАКУЙ ВАЛІЗИ
Турагентство "Пакуй валізи" - надійна організація, перевірена багаторічним досвідом. Марія Пуріга надає повну інформацію про умови відпочинку, дуже відповідально ставиться до роботи: підбору туру та подальшого консультативного супроводу (за потреби). →
Хороше агентство, оформлення мого туру пройшло досить нормально, без питань і проблем. Але з рейсами пощастило менше, так переносилися рейси в дві сторони в гірший бік і на відпочинку ми перебували набагато менше часу, ніж мали. →
В агенції загалом мені все сподобалося. Дуже швидко тур підібрали, одразу нам усе оформили, дали міграційні картки. З трансфером все було гаразд, все вчасно. →
Вибрали цю турфірму за рекомендацією друзів. Марія швидко все оформила у зоучну для нас годину. Піклувалася про нас до, під час та після подорожі. Це був казковий відпочинок завдяки професійній роботі співробітників. →
Ми навіть не бачилися))) Гроші переслав на приватівську картку, а покет документів переслали через соціалку. Все просто і без будь-яких ходінь-поїздок. →
Агенція «Пакуй валізі», 4 роки на туристичному ринку міста Чернігова, директор Марія Пуріга. Зручне розташування офісу, приємний дизайн і обслуговування, можливість підбору недорогого відпочинку. →