Турфирма Партнер Тур

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ПАРТНЕР ТУР

ПОГАНО

їздив(а)  6 років тому
2.0

Повернувся з відпочинку у Буковелі. Подорожував із Партнер Туром. Відпочинок супер! Природа,сніг, Карпати....Отримавши задоволення від катання, але... є одне і велике але... Зіпсувало весь відпочинок до туристів працівників Партнер Туру.

Це любов

їздив(а)  8 років тому
10.0

Дуже сподобалася подорож до Капати від «Партнер Тур». Лише позитивні емоції. Програма насичена, продумана до дрібниць і навіть доводилося вирішувати якісь дрібні організаційні питання, це робилося швидко і узгоджено з туристами.

Турфірма привласнила акційні скидки

їздив(а)  9 років тому
3.0

Хлопці, я в шоці та в афуї. Турфірма "Партнер-тур" Хмельницький. Заїзд у Косине 22.07.2016р. групою понад 20 чол. Покладено знижку 20%. Тобто. з особи якщо ціна 300 грн - знижка 60грн. Натомість Ігор Васильович, до речі, директор "партнер-туру", зібрав з кожного по 300грн.

Неоднозначні відчуття

їздив(а)  10 років тому
5.0

Обрали цю компанію, оскільки у м. Хмельницький більше ніхто не організовував трансферів на Буковель. Поїздкою задоволений, але робота фірми бажає кращого. Нічого екстра-поганого сказати не можу, просто на всіх етапах простежувалося недостатня зацікавленість з боку фірми у туристах, сервіс страждав.

Замками Закарпаття та Термальний басейн

10.0

Доброго вечора! Хочу поділитися зі всіма вреженнями, які ми отримали наприкінці вересня від поїздки «Замками Закарпаття». Сподобалося все!!!)) Програма туру передбачала відвідування замків, екскурсія у м.

Ще трішки б і добиралися б своїм ходом

4.0

Підбором туру та офорленням заявки залишилися задоволеними. Веселощі почалися перед від'їздом із Залізного порту. За 2 дні до виїзду ми зателефонували на фірму і запитали чи нічого по виїзду не змінилося, нам відповіли що все в силі.

Величезне розчарування! Турфірма переслідує лише фінансову вигоду!

2.0

На вихідні вирішили з'їздити до туру «Замками Закарпаття». Група зібралася маленька 9 чол. Але подорож відбулася (на жаль). Про жодні зміни попередньо нас не попередили. Всю дорогу водій (він же господар фірми) розповідав, що поїздка не вигідна та повністю за рахунок фірми.

Все доступне та наповнене !

9.0

Всім доброго дня! Знайшов цю турфірму за допомогою інтернету. Відразу зателефонував, трубку підняла жінка, ввічливо відповіла на запитання, не хамила, як буває по телефону, а запропонувала прийти одразу та конкретніше все обговорити.

Відпочинок на 'Ура'!

9.0

Враження від поїздки неймовірні! Склалося все: наша позитивна компанія (24 чоловіки, які працюють у ТОВ "Україна 2001"), погода - була дуже сприятлива, наші водії, вони ж і інструктори та гіди (тут взагалі бракує слів, щоб виразити свої захоплення від цих людей) взагалі настрій був просто супер, незважаючи на фізичне випробовування.

Чудова подорож!

10.0

Незабутні, яскраві спогади залишити поїздка до Карпат, які захоплюють своєю величчю, зеленню полонин, вкритими віковими смереками схилами, дзвінкими водоспадами, бурхливими річками. Вас зачарує краєвид, який відкривається на озері Синевір біля вінку з гір, водоспад Шипіт, який срібним стрічками стелиться на кам'янистих схилах.

1 2

Рейтинг турфірм Украины