ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ПЕРФЕКТ ТРЕВЕЛ СЕТЬ TOURS & TICKETS
Нас не проінформували, як ми добиратимемося до Болгарії, я вже дізнався тільки в передостанній день. Нас довезли до Св. Константина та Олену і потім нас зустрівши чоловік на бусі і порозвозивши до готелів. →
Гарне турагентство, мені все понравилось. Спрацювали дуже швидко, всі розповіли, підписала всі документи та полетіла відпочивати. →
Дуже хороший менеджер працювала з нами, її звали Оля, нам усе підказала. Все понравилось. Все було на найвищому на рівні, бо і має бути. →
Все було чудово, нам усе понравилось. Все було добре і з рейсами. Гарні екскурсії пропонували, якими також скористалися. Ми дуже задоволені, що звернулися за допомогою саме до цієї агенції, всі дуже гарно влаштували. →
Все те, що говорили, все так і було. Ми вже не вперше їздимо з цією компанією, то повністю всім задоволені. З рейсами жодних проблем не виникало. З трансфером також. Екскурсії трохи задорогі у Анекса. →
Відмінна якість обслуговування все доступно пояснили. Жодних змін від початкового плану не було, все чітко і за графіком. Якість трансферу була відмінна. Перенесення рейсів у нас не було, була лише невелика затримка хвилин на 40, коли ми летіли в Хургаду. →
В агенції було все добре, а до туроператора Join up у мене є претензії. За день до вильоту, мені зателефонували з агенції та сказали, що туроператор відмінив готель, оскільки там немає місць. Замість готелю в Сіде, за який я заплатив мені запропонували 4 інших готелі на вибір. →
По роботі агенства ТА "Перфект Тревел" мережа Tours & Tickets - все дуже добре, і обслуговування, і переліт і трансфер. Гіди екскурсії пропонували, але ми не брали. →