Відгук про турфірму Пилон Украина (Київ)

Є претензії до цієї турфірми

Дата придбання послуги: 07 липня 2018
Написано: 21 липня 2018
3.0
Турфірма: Пилон Украина (Київ)
Вид послуги: экскурсионный тур, другие услуги

Цього року їздили до Чорногорії через туроператора JOIN UP!

У Чорногорії трансфер нам забезпечувало агентство Pilon, через них ми й замовляли екскурсії. Після приїзду в аеропорт нас зустріли і відвезли великим автобусом до Будви, далі ми пересіли в мікроавтобус і нас доставили на віллу. Назад ніхто не надав мікроавтобус, і нам довелося йти спекою з чемоданами до того місця, де забирає великий автобус.

Ще залишилися неприємні враження про агентство Pilon. Коли брали екскурсію до Хорватії, нам дали старий автобус із неробочим кондиціонером. 4 години в один бік, у салоні температура +40 за відчуттями, можна було зваритися.

Наступна наша екскурсія з Пілоном була Герцегом Новинської затоки з відвідуванням блакитної печери. Була дуже погана організація поїздки, кілька разів змінювали плани, ми вже думали, що до печери нас не пощастить. Але потім таки знайшли човен і доставили нас туди.

Коли їхали в аеропорт, нам дали той самий задушливий автобус. А найголовніше – ніхто не попередив, що рейс скасували. Нас привезли до аеропорту та поїхали, нашого рейсу немає, жодної інформації не надали. 4 години невизначеного очікування в задушливому аеропорту, де нікуди навіть сісти. Я так розумію, що їм усе це було відомо, просто вони вже мали плани на цей автобус (екскурсії) і не захотіли переносити час виїзду. Інші туроператори привезли своїх туристів в аеропорт на наш рейс набагато пізніше і їм не довелося чекати 4 години до реєстрації.

З агенцією Pilon краще не працювати.