Відгук про турфірму Пилон Украина (Київ)

Відправляла тур фірма "Катрін-тур" Ілона Антонова, через "Пілон" Ірину! Обман туристів!

Дата придбання послуги: 10 липня 2014
Написано: 10 серпня 2014
3.0
Турфірма: Пилон Украина (Київ)
Вид послуги: пакетный тур

Купили тур до Чорногорії, у турфірми "Катрін-тур"(Київ). Менеджер, яка рекомендувала готель, бронювала та продала тур - Антонова Ілона (у договорі вказана як директор). Тур купували на два тижні, компанія – 5 осіб. За день до вильоту, нам зателефонували, що можна забрати документи, тоді ми й дізналися, що виліт переноситься, з 10-ї ранку на 18.00, таким чином ми втратив, фактично, 2 дні відпустки. Наступна несподіванка була, що в літаку туди не передбачалося харчування, я не проти, що таке може бути, але як міг МЕНЕДЖЕР тур компанії нас не попередити, враховуючи, що летимо з маленькою дитиною та літніми батьками. Прилетівши в Чорногорію, нас зустріла сторона, що зустрічала "Пілон", довезли до зупинки, від якої довелося пройти метрів 100 в гору. Потім ще щоб потрапити в сам готель "Neso" довелося піднятися по двох сходах + до самого номера ще сходи! І це при тому, що я просила Ілону і перепитувала кілька разів, щоб не було гірок, сходів, тому що мати після операції, та й не розглядали ми такий варіант, тому що батькам важко було б! На що мене повністю запевнила Ілона, що ніяких гірок, драбин, підйомів. . . там нема!!!! Сам номер практично не відповідав тому, що нам показували перед бронюванням! Спочатку показали фото номери, з великою повноцінною кухнею, дві кімнати з двомісними ліжками (а не окремими для дітей) + в одній кімнаті розкладне крісло. Ілона ще мотивувала, що мовляв те, що пропонують інші турфірми, це жахливі вілли, а тут така вілла, таке спец. пропозиція, велика кухня, гарні номери. . . і саме за цими фото я приїхала бронювати путівку! Але я навіть і подумати не могла, що нам показали, перед бронюванням, кухню та місцями номер, який єдиний на віллі з повноцінною великою кухнею і він трикімнатний номер, який розрахований на 3 сім'ї! Такий номер там один. А ми бронювали двох кімнатний!! Хіба це чесний підхід до туристів??? Коли я дзвонила з Чорногорії, Ілона сказала, що це менеджер "Пілон" Ірина з Києва, це вона порекомендувала цю віллу, дала фото тощо. знаю що це за Ірина, яка мало того, що не дорожить своєю репутацією, репутацією "Пілон", так ще й так обманює туристів!!!! що говорила Ілона, з приводу цієї вілли, але вона мене запевнили, що переживати не варто, що там були куми, в номерах все змінили і т. д. Я вже мовчу про кухонний куточок (замість кухні), з двома комфорочками, на яких суп варився 2 години, одна каструлька на сім'ю 5 осіб. . . тобто доводилося кожен день щось просити, то каструльку, то ножа ( ножами різати неможливо-тупі, і міняли, і чоловік точити намагався, довелося купити! У номері телевізор, який не включався, щоб хоч якось згладити шок батькам по приїзду, тато сів чекаючи ці кілька годин моїх з дзвонів, передзвонів в "Пілон", глянути матч, який чекав, з футболу, телевізор не включався, його ремонтували при нас. З приводу розкладного крісла, жінка, яка зустрічала, з якою я пояснювалася на пальцях, сама була в шоці і сказала, що такий номер просто забронювали, а вона нас добре розуміє, і звичайно розуміє, що і батькам не буде нормально в таких умовах. за дитину розуміє, але на жаль оплачений саме цей номер. На питання, як нам спати та де сьогодні? Попросив вже якось розміститися так як нічого зробити не може ((( Наступного дня на зустрічі, нам пояснив Вадим, що з Києва підтвердили, що був забронював саме цей номер і ми були попереджені які умови проживання будуть ((((( (((( Єдине, що він зміг поговорити з господаркою і вона увійшла в наше становище, що дійсно жити в цьому номері нашій сім'ї буде не комфортно, тому вона може запропонувати окремий номер для батьків за 45 євро на добу)(((( Звичайно ми не розраховували, плануючи відпочинок, додатково 630 на проживання, тому довелося мучитися в цьому! що обговорювалося розкладне крісло для дитини, якої в кімнаті немає, і вона пояснила, що в цьому номері його і не було) вона так само постаралася увійти в положення і принесли дитяче ліжко (за яке я дякувала окремо, тому що я поні мала, що вона нам не зобов'язана це надавати), звичайно маленьке ліжечко, це не розкладне крісло, в якому б дитина спала нормально, а не зі зігнутими ногами, але все ж таки завдяки ліжечку не мучилася хоча б ми на одному ліжку,тільки батьки( які не спали ночами, я кілька разів мінялася спальним місцем то з батьком, то з мамою, що сидять у кріслі, на балконі о 2, 4 ночі). Згадуючи ще про номери, в "яких усе замінили", як говорила Ілона, поламані ручки, які лагодили також у процесі проживання або їх відсутність, яку ми помітили на другий день, не стікає вода в душовій кабіні, поламаний, точніше не прикручений власник / Туал. папери, який постійно падав і від цього папір доводилося класти на підлогу, тому що користуватися ним не можна було! Покоївка пояснила, що це не поломка, тому полагодити не можна, тільки замінити, але так його і не замінили. . . Кондиціонер, що працює з перебоями, вайфай, якого в номері не було, з перешкодами тільки на балконі в позі ЗЮ його можна було впіймати, на що не вистачало ні сил, ні терпіння, ловити по 1. 5 години ((( Це невелика частина проживання). .. а країна гарна та відпочинок ми спробували провести добре, наскільки це вдалося! Але такого жаху, такого відношення тур компанії "Катрін-тур" Ілони Антонової, тур оператора "Пілон" (у Києві) - Ірини, які так обдурюють туристів, я і мої батьки не зустрічали за всі 20 років, що подорожуємо!! На підтвердження того, що написала є фото, якщо будуть охочі ознайомитися, вишлю! А так звичайно, бажаю всім співпрацювати з порядними тур компаніями, які дорожать своєю репутацією та своїми туристами! А людям, які обманом наживаються на туристах, нагадую. що все у нашому житті повертається бумерангом!