ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ПОЕХАЛИ С НАМИ
У мене в документах було заявлено, що я поїду в Хілтон, але мене по приїзду поселили в зовсім інший готель, який мені зовсім не сподобався. Сказали що там місць немає, ось вам інший готель, він теж 5*, але я йому дав би жодної зірки. →
Купили через них тур до Болгарії, ми залишилися задоволені всім, до них претензій жодних немає, але зустрічали нас у Золотих пісках JoinUP!, Ми їхали автобусом і жодних затримок не було, вчасно поїхали, вчасно приїхали в готель. →
Купили у них тур у Коста Дель Маресмі. На території України все було ок, без проблем, у мене тільки питання до перевізника Anextour, у нас постійно переносилися рейси, ми за фактом мали виїхати о 8 ранку, а виїхали о 5 вечора. →
Я сам вибирав по інтернету готель, ми сюди поїхали та оформили всі необхідні документи для поїздки. Турагенство добре попрацювало. →
Ми з ними працюємо вже із 6 років. Дуже все чітко, інформація надходить вчасно, уважні менеджери, всі компетентні я завжди залишаюся ними задоволена. →
Все було добре, я сама обрала готель за своїми критеріями, ціна-якість прийшла до них та формувала тур. Я до них звернулася вперше, і мені все сподобалося. Купувала тур у них до Єгипту. →
Працюю з цією фірмою 6 років. Дуже все чітко та без проблем вирішується. Особлива подяка Валентина. Дуже компетентний турагент. →
Гарне турагентство, все було в нас добре, купували у них тури до Єгипту. Затримок авіа не було, проблемні гіди нам не траплялися. →
У готелі нам дуже швидко та оперативно все оформили, тому що нам терміново потрібно було виїхати. Але оцінити я їх не можу на 10 балів, швидше за оцінку буде 9, тому що не попередили, що це найгірший готель. →
Все відмінно. Ми літали в Макаді Бей, була затримка авіарейсу на годину, коли ми поверталися назад. Трансфер нас зустрів вчасно. Зауважень до роботи немає. →