Дата придбання послуги: 24 серпня 2016 Написано: 09 вересня 2016 |
Турфірма: Поехали с Нами (Київ) Вид послуги: пакетный тур |
Абсолютно НЕ надійна фірма, яка працює з абсолютно НЕ надійними туроператорами (JoinUP) авіакомпанією (YANAIR)!!!
Літала до Туреччини, Кемер. Дійсно, при підборі туру, співробітниця фірми (Мар'яна Гірич) давала цікаву інформацію про ціни та готелі. Але на цьому все добре, що я можу сказати про фірму, що закінчується...
Я вибрала готель Britannia Hotel 3* (обирала довго). В аеропорту Анталії я випадково почула, що представниця JoinUP, яка нас зустрічала, сказала водію автобуса (трансфер) везти мене до Sefikbey Hotel (найдешевший 3* готель). На моє подив було сказано, у Britannia Hotel 3* немає місць і тому у них написано, що мене треба везти до Sefikbey Hotel, хоча у ваучері у мене написано Britannia Hotel 3*. І що всі питання до української сторони!
На мої претензії у фірму "Поїхали з нами" зробили ще мене винною, що я типу не повинна була їхати в інший готель і мала дзвонити їм (о 6-й ранку в аеропорту чужої країни)... Потім сказали, що намагатимуться перевезти мене в інший, найкращий готель. Але при цьому жодних конкретних варіантів не пропонували... У середині другого дня турецька сторона Джоїнапа сказала, що якщо я хочу, то вони можуть дізнатися чи є місця в тому готелі, куди я купувала тур і якщо так, то потім перевезуть мене туди... З огляду на те, що я їхала всього на 7 ночей, то вже не хотіла витрачати час на з'ясування та переїзди і залишилася в Sefikbey. І таких як я був кілька сімей, яких Джоїнап привіз до Sefikbey, замість інших оплачених готелів.
Переліт назад - це окрема історія... Я знала, що це чартерний рейс, і його можуть перенести. але при покупці туру мені сказали, що всі перенесення будуть відомі за добу до вильоту. Тому коли я заздалегідь дізналася, що рейс перенесли з 14:30 на 17:50 і від готелю нас заберуть о 14:00, то мене це тільки втішило. Але коли ми сиділи з сумками під готелем, зателефонували і сказали, що рейс затримали на 3 години і нас заберуть приблизно о 16.30-17.00. Ми звичайно побоялися кудись іти і залишилися чекати під готелем. О 17:30 з'ясувалося, що рейс ще на годину затримали і нас заберуть о 18:00. А в аеропорту з'ясувалося, що рейс взагалі навіть не о 21.40, а о 23.30... А злетіли ми взагалі після 24.00.
На всі мої обурення у фірму "Поїхали з нами" мені відповідають, що вони ні за що не відповідають, вони тільки продають тур та всі претензії в JoinUP... Виникає питання навіщо тоді вони потрібні і навіщо продають окремо їхню страховку!!!