Турфирма Поехали с нами

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ПОЕХАЛИ С НАМИ

Чудова турфірма

їздив(а)  5 років тому
10.0

Приємно мати справу із професіоналами. Поїздка в Сіде була організована ідеально. смаку знайде кожен, територія не дуже велика, але дуже доглянута, багато зелені, у номері прибирали щодня. Мило, гелі, шампуні, туал.

Відмінна турфірма, тільки їхні послуги завжди отримую

їздив(а)  9 років тому
10.0

1. Досвід з "Поїхали з нами" - вже понад 3 роки, ніколи не підводили 2. Відмінний персонал 3. Бонуси та подарунки

велике спасибі за незабутній відпочинок!

10.0

Хочу висловити велике спасибі тур фірмі "Поїхали з нами" Окрему подяку висловлюю Юлії Шамшур, яка оформляла наші путівки. Спілкування з нею завжди залишає тільки позитивні відчуття, як хороший фахівець, вона прагне того, щоб клієнти були задоволені і не відчували жодних незручностей.

Як нам організувала відпочинок Ю.Шамшур

2.0

Я хочу розплющити очі на деяких працівників фірми "Поїхали з нами". Користуюсь послугами фірми другий рік. Минулого року пощастило звернутися до агенції, і Руслан Сікорако організував поїздку на Кіпр на найвищому рівні.

болгарія

8.0

Все чудово, обслуговування на рівні, допомогли з паспортом, зробили знижку, дозволили сплатити частинами, надали у користування телефонну картку. Втім, звертатимуся ще! У поїздку мене відправляла Шамшур Юлія, дякую тобі особисто!.

Рейтинг турфірм Украины