ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ПОЕХАЛИ С НАМИ
Ми з ними постійно працюємо і жодних проблем не виникало. Рекомендую до них звернутися, якщо потрібно їхати відпочивати, і не знаєте значно краще. →
Співпрацюємо з цією турфірмою 4-й рік. Менеджер Віта завжди допомагає підібрати добрий готель. →
Уважне обслуговування менеджера Олександра дало повну картину туру. Запитань практично не виникало. До моменту посадки вона вела нас, уточнювала, чи є якісь питання. Таке ставлення додавало спокою та впевненості у неспокійному дні перельоту. →
Вибирали в основному по сайту, а у них на сайті був один із найзручніших пошукових систем. та й знайомі дали усний відгук (позитивний). Зважилися на покупку. Поки думали, ціна трохи зросла. Виділеного бюджету трохи забракло. →
У роботі агенції мене все влаштувало. Затримка рейсу туди була на три години назад на дві години. По дорозі назад ми очікували не в аеропорту, а в готелі, тому було нормально. →
Їздили до Єгипту на 8 днів, умовили взяти тур на 100 $ типу + 1 день (ніч і день) А за фактом забрали цей же 1 день. Нас привезли в готель не 5 вечора, а 2 ночі і забрали на день раніше. Інформації коли літак, коли виліт, коли приліт дізнавалися по ходу, а так сидиш із валізою і не знаєш. →
Їздили сім'єю (2 дорослих та 2 дітей) на тиждень у Шарм Ель Шейх. Турфірму (Поїхали з нами) вибрав в Інтернеті досить спонтанно. Потрапив на менеджера Наталію Андрющенку. Наталія відпрацювала на відмінно: грамотно відповідала на всі питання до поїздки і дала корисні поради на час перебування в Єгипті, а потім дуже врятувала з інформацією перед поверненням, коли на 12 год зрушив зворотний рейс, а представник тур оператора адекватно не реагував. →
Знайомі порадили кілька турагенцій. Серед них це було. Залишив заявку на сайті, передзвонили і в грубій формі відмовилися працювати, мотивуючи це тим, що я вже дізнаюся про умови подібного туру в іншій компанії. →
Давно назрівала ідея поїхати на відпочинок разом із кумою. І ось я хочу розповісти про туроператора «Поїхалисами!». Зустрілися з нами у зручний час, вислухали побажання та допомогли знайти відмінне місце у центрі Паттайї. →
Травень 2017. Вирішили поїхати до Єгипту на тиждень відпочити. Зайшли на сайт "Поїхали з нами". У розділі путівок, що горять, знайшли пропозицію в Хургаду в Hawaii Le Jardin Aqua Park (ex.Festival Le Jardin) 5* за 15000 гривень на двох. →