Відгук про турфірму Поехали с нами (Київ)

Тур фірма обдурила з готелем та вартістю

Дата придбання послуги: 01 серпня 2014
Написано: 20 серпня 2014
1.0
Турфірма: Поехали с нами (Київ)
Вид послуги: пакетный тур, отель

Мій відгук про "поїхали з нами" дуже негативно. Брали путівку у Києві на вул. Жилянської.

Їздили до Єгипту, Шарм ель Шейх, море просто божественне. Решта жахнуло і в першу і головну чергу - готель.

Тур агент у "поїхали з нами" розписала готель як манну небесну. Сказала що маршрутки на пляж від готелю ходять кожні півгодини, що готель взагалі божественний, повний all inclusive (який ми взяли на її наполягання), 2 басейни, і т.д.

За фактом виявилося таке:

1) Ми приїхали. У першу ж хвилину працівник "Джоїн Ап" (приймаюча сторона з якою тісно співпрацює "поїхали з нами") спробував здерти з нас по 10 доларів за те, що сам заповнить міграційні картки (ім'я, прізвище, рік народження, національність та номер паспорта). .)

2) Готель Luna Sharm, який нам розписали у всіх фарбах виявився просто жахливим огидним кошмаром:

- Він ледве дотягує до двох зірок. У деяких номерах, як у нашому, двері не зачиняються зсередини і доводиться зачинятись зовні, потім йти через балкон до себе ж у номер і замикатися.

- готель розвалюється. Хитаються плафони, шланг від душу пережимається, т.к. порвана труба в якій він знаходиться, в 4-5 ранку газони поливають стічною водою і сморід стоїть така, що потрібен респіратор.

- на другому поверсі натиск із душу на стільки слабкий, що майже неможливо помитися.

- Вода отруйна. кожен другий слов'янський турист (про арабів та єгиптян яких там було 99% не знаю)

отруївся хоча б раз за час перебування.

- харчування раз на раз.. іноді нормальне, іноді огидне. Овочі часто давали вчорашні, від помідорів пахло каналізацією. Поки ми були чоловік 10 отруїлося чи їжею в готелі, чи водою в якій всякі кишкові палички.

- черга за їжею в радянському типу їдальні цього готелю вибудовується по 10-15 хвилин. Як ми помітили з вечора, вони з тарілок збирають недоїдене і потім викладають наступного дня замість свіжих овочів. На деяких овочах навіть був не до кінця очищений сир!!!!!

- Відношення в готелі погане з боку менеджерів. Рядовий персонал Ок, а на ресепшні та в барі хрінова. Видно по них, що ти для них просто гаманець і вони не дочекаються, коли ж ти вже поїдеш, щоб нові гаманці в'їхали. Розмовляють з тобою на рисепшені, так що більше підходити не хочеться. Відчуття що ти не заселяєшся в номер, а сідаєш у в'язницю.

- Хвалений All Inclusive у цьому готелі – лише назва. Зателефонувати навіть за місцевим номером - платно, інтернет працює тільки у фойє і коштує 15 доларів за весь час, бар в інклюзив раюотає з 10 ранку до 10 вечора!!!! причому алкоголь весь палений, місцевого виробництва, пити не реально. Смачні кола на розлив. Однак можна брати лише одну склянку в одні руки. Те саме і з водою. Коли замовляєш 2 склянки, у тебе можуть запитати для кого це або щось типу "ви що ще не напилися?quot;. О 10.02 вечора вже воду не дають навіть у барі. Налити воду у пляшку відмовляють.

- У басейні після шостої вечора плавати не можна, вони його хлоркою засипають. Басейн невеликий. Другий просто дитячий, там за весь час, що ми були ніхто не купався.

- Маршрутки на пляж ходять з готелю не кожні півгодини, як говорила тур агент, а всього 3 рази на день і 2 рази назад у незручний час. Причому спізнюються на 10-60 хвилин. Запізнювалися на 30-40 хвилин усі гіди та маршрутки. Остання маршрутка з моря йде о 5-й вечора. Якщо затримаєшся на пляжі, то йти 40 - 50 хвилин вгору пішки або на таксі.

- Гід від "Джоїн Ап" це взагалі окрема історія. Почнемо з того, що на зустріч з нами він не з'явився. Довелося дзвонити до їхнього офісу з ресепшну де мені сказали що дзвінок платний, але тільки для мене вони зроблять виняток. Гід зрештою запізнився на 50 хвилин. Як я зрозумів єдину мету зустрічі з гідом - впарити дорогу екскурсію. Екскурсії у гідів коштують на 50-80% дорожче за реальну вартість. У готелі сидів хлопець із комп'ютером, який продавав екскурсії. Те, що у хлопця коштує 20 $ у гіда коштувало 50 $ на людину. Дізнавшись що екскурсію я брати не хочу гід став наполягати і сказав що купивши екскурсію зараз я отримаю одну бусплатно. Розпитавши я зрозумів що єдине на що можу розраховувати це безкоштовна екскурсія по місту, яка так коштує 10$. Отримавши повну відмову гід у прямому сенсі ОБИДІВСЯ!:))) Перестав зі мною далі говорити, сказав що "Джоїн Ап" не відповідає більше за нас і пішов. Коли їхали, інший гід який за нами приїхав розмовляв просто хамськи і намагався втиснути нам в ультимативному порядку думку що єгиптяни дуже добрий і ввічливий народ, при цьому не забув згадати, що якщо що кому не подобається, то у них є армія і з ними краще не сваритися. .

Що стосується тур оператора та його роботи, то по приїзді ми прогуглили вартість перебування в єгипті і зрозуміли що за ті гроші які з нас двох взяли в "поїхали з нами" ми могли поїхати в гарний готель на першій лінії втрьох!

3) Інші мінуси подорожі вже не мають відношення до тур агентству або готелю, нг все ж таки перерахую: курорт брудний, скрізь валяються бички та пластикові пляшки. Люди нахабні, весь час намагаються тобі впарити їх дешевий негідний товар у 4-5 разів дорожчий за реальну вартість. Коли відмовляєш хапають за руки, лізуть потиснути руку чоловікам, запитують, як кличуть і т.д. щоб тільки влізти тобі в мозок. Дотискають до останнього аби впарити щось. Багато хто в кафе або на екскурсіях фотографує, а потім намагається продати вам ваше фото за 10-20 доларів. Впізнають чи одружені ви. Якщо кажете, то вашій дівчині у вас же за спиною пропонують одружитися і т.д.

Море, корали та риби просто божественні:) Еспі будете їхати вимагайте готель на першій лінії, щоб риф був прямо на пляжі.

Коментарі (2) залишити коментар
Показати інші коментарі …
аватар Jurr111
Jurr111

Яке письмове підтвердження?Хто мені його дасть?Лише чорні печатки в паспорті ось це підтвердження.Скажіть як мене можуть підозрювати в нелегальній міграції,або перевезенню якихось заборонених речей,якщо зі мною навіть ніхто неговорив???Заборонених речей теж не виявили,хоча відводили в спец кімнату для обшуку і ні в кого нічого незнайшли.І цей збір грошей в аеропорту Борисполя по 50 долларів,чому його не зробити після проходження аеропорту Ізраіля(так звані чаєві і на прохід в музеї) Гід перша пройшла паспортний контроль,після чого вийшла з поганим гумором,побажала нам удачі,і пішла собі.Гіди інших тур операторів сиділи до кінця і розмовляли з співробітниками аеропорту,результат, всі інші люди з інших тур агенств пройшли.Залишились близько 20 людей тільки з Гал Круїзу.Співпадіння????

чт, 16 лют 2017, 11:09
gal-cruise1

Доброго дня Jurr111. Дякуємо що скористалися послугами нашої компанії. Ми занепокоєні даною ситуацією але запевняємо Вас, що провини туроператора в даній ситуації немає і ми маємо тому підтвердження.
Якщо Ви маєте листове підтвердження того, що Вас не пропустили через кордон з вини туроператора, чи підтвердження того, що туроператор "Гал-Круїз" знаходиться в якомусь "чорному списку", дайте нам його і ми компенсуємо Вам завдані збитки в повному обсязі, якщо ж не, тоді не робіть наклепу будь-ласка, тим паче Ви були попереджені про ситуацію на кордоні. А людей непускають здебільшого через якісь порушення, або підозру в нелегальній миграції і це офіційна письмова відповідь, яку ми отримали від МЗС та міграційної служби Ізраїлю.

З повагою ТФ "Гал-Круїз"

чт, 16 лют 2017, 12:36
аватар Jurr111
Jurr111

Яке письмове підтвердження? Хто мені його дасть? Лише чорні печатки в паспорті ось це підтвердження. І цей збір грошей в аеропорту Борисполя по 50 доларів, чому його не зробити після проходження аеропорту Ізраїлю (так звані чаєві і на прохід у музеї). з поганим гумором, побажала нам удачі, і пішла собі. Гіди інших тур операторів сиділи до кінця і розмовляли з співробітниками аеропорту, результат, всі інші люди з інших тур агенцій пройшли.

чт, 16 лют 2017, 13:09
gal-cruise1

Письмове підтвердження де вказана причина відмови у вїзді, видають його прикордонні служби їзраїлю кожній депортованій особі. А чому Ви нічого неговорили їм а спокійно поїхали до дому? Чому Ви не запитали, чому не вимагали а просто спокійно приїхали назад ? Чому ви там не робили скандал? От і виникають тому проблеми, прикордонники собі таке позволяють бо їм ніхто не заперечує, всі депортовані розвертаються і їдуть додому і потім звинувачують туроператора.
А що Вам не повернули кошти, які Вам здавали в аеропорту? Якщо ні тоді зверніться до агенції де Ви бронювали путівку з такою вимогою.
На рахунок гіда то повірте нам, якщо б він міг вплинути на рішення прикордонників то він це б зробив. Ні жоден наш гід, ні жоден гід іншої компанії не має такого впливу, це просто марно робити. А про людей інших фірм, наскільки нам відомо, то їх однаково відсіюють так як і наших, десь більше десь менше, але відсіюють!

пт, 17 лют 2017, 08:35
gal-cruise1

Письмове підтвердження де зазначена причина відмови у в'їзді, видають його прикордонні служби їзраїлю кожній депортованій особі. А чому Ви нічого не говорили їм, а спокійно поїхали додому? Чому Ви не запитали, чому не вимагали, а просто спокійно приїхали назад? Чому ви там не чинили скандал? От і виникають тому проблеми, прикордонники собі таке дозволяють бо їм ніхто не заперечує, всі депортовані розвертаються і їдуть додому і потім звинувачують туроператора.
А що Вам не повернули гроші, які Вам здавали в аеропорту? Якщо ні тоді зверніться до агенції де Ви бронювали путівку з такою вимогою.
На рахунок гіда то повірте нам, якби він міг вплинути на рішення пограничників, то він це б зробив. Ні жодний наш гід, ні жодний гід іншої компанії не має такого впливу, це просто марно робити. А про людей інших фірм, наскільки нам відомо, то їх однаково відсіюють так як і наших, десь десь менше, але відсіюють!

пт, 17 лют 2017, 10:35