Турфирма Поехали с нами

Київ бул. Миколи Міхновського 21, оф. 33 (минулий бул.Дружби Народів 21) (m. Звіринецька)
(63) 4838552, (93) 0691173
Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:
9,6

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ПОЕХАЛИ С НАМИ

їздив(а)  6 років тому
10.0

Все добре, адекватно в агенції, підбирали різні варіанти, пропонували нам готелі Турції, Єгипту, Кіпру, нас все влаштувало і все понравилось. З трансфером все добре було.

їздив(а)  7 років тому
10.0

В агентстві нам все показали, всі розповіли про способи оплати, що є готівковий і безготівковий розрахунок. Ми залишилися задоволеними і агентством, і менеджером. Переносів рейсів не було, ми просили, щоб оператор не був JOIN UP, тому що знаємо багато випадків, коли у них були затримки рейсів.

їздив(а)  7 років тому
8.0

Мені потрібно було максимально швидко підібрати тур і агенція "Поїхали з нами" спрацювали оперативно. Але найголовніше, що швидкість підбору туру ніяк не позначилася на його якості. Все пройшло, як по-олії.

М. Голосіївська, хвилина від метро, ​​готель Мир

їздив(а)  8 років тому
10.0

Обрали цю компанію тому що менеджер Санникова І. дуже уважна, передзвонювала нам, вибирала варіанти, цього ж дня ми приїхали в офіс, і вона допомогла нам вирішити що вибрати дешевше і краще, рекомендую !!!!!!!!!!! !!!.

Чудовий відпочинок

10.0

Доброго дня. Подорожую від цієї фірми не вперше, але завжди від менеджера Максима Гриценка. Вважаю, що 99% успішного відпочинку залежить від професійно підібраного готелю та регіону. Менеджер Максим Гриценко справляється із цим завданням.

відмінна команда професіоналів

10.0

Привіт всім) Ось нещодавно повернулися з Туреччини з дуже барвистого та повного краєвидів міста Кемер. Це був перший досвід у Туреччині і дуже вдалий, т.к. менеджер Максим, почув усі наші побажання та потрапив у яблучко, підібравши нам ідеальний, молодіжний готель Club Rama Hotel з усіма розвагами та смаколиками.

Клієнтоорієнтований підхід

10.0

Вибрала цю фірму, цей офіс та менеджера з рекомендації друзів. Залишилася дуже задоволена підходом до клієнта, враховуючи всі мої побажання та можливості, тур був підібраний ідеально. Окрема подяка Вікторії Лавриненко за посмішку, уважність та позитив.

Турфірма відмінна, зручний графік, працюють швидко і професійно

10.0

Дуже сподобалася робота турагенства "Поїхали з нами", і зокрема менеджера Вікторії Лавриненко. пояснити, показати. Дуже зручно, що можна приїхати у вихідний день у суботу, що ми з чоловіком і зробили.

Всім раджу

10.0

Я їздила в Дубай – звісно, ​​на шопінг. Ну і самі ОАЕ я дуже люблю, постійно туди їжджу відпочивати. Цього разу хотіла змінити готель, і Катерина Єрмалаєва порадила спробувати Al Ghurair Rayhaan By Rotana – це п'ять зірок і все найкраще.

Дякуємо за організованість та оперативність в отриманні закордонного паспорта.

їздив(а)  10 років тому
10.0

Перед весіллям зазвичай багато справ, і обравши подорож на Мальдіви, я і не згадала, що у закордонного паспорта якраз вийшов термін. Відкладати медовий місяць звичайно не варіант, і в офісі Поїхали з нами мене зрозуміли, паспорт отримала без черг та зволікань! Спасибі!.

1 2

Рейтинг турфірм Украины