Відгук про турфірму Поехали с нами (Донецьк)

Аферисти

Дата придбання послуги: 21 березня 2014
Написано: 22 березня 2014
1.0
Турфірма: Поехали с нами (Донецьк)
Вид послуги: пакетный тур

Турфірма "Поїхали з нами" проводила 21 березня акцію. За їхніми словами, можна було придбати тур за вигідною ціною. Почалося все з того, що вранці мені зателефонувала Оксана – менеджер цієї фірми у Донецьку – та запропонувала кілька варіантів на 1 та 8 квітня. Оскільки мені не дуже підходила дата, то я зателефонувала в ін. було такої кількості пропозицій.Напевно встигли продати подумаєте ви?Ну пройшло лише 5-7 хвилин.. ) і ще дуже здивувалися, що ціна 415 $ на одного при одномісному розміщенні. Адже це одна мережа та одна загальна база даних. Я передзвонила Оксані, і вона знову підтвердила свої слова. На місці після півгодинного підтвердження про наявність туру у Олександра, який нібито є представником головного офісу, з'ясувалося, що всі тури продані. За весь час на сцені театру цієї турфірми відбувався розіграш мініатюри на тему: "Ви все одно поїдете з нами, навіть якщо це вам не по кишені". Ще перед отриманням підтвердження бронювання і Оксана, і Марина Колобкова переглядали інші варіанти, хоч я їх про це не просила. Дівчатка, щоправда, дуже ввічливі. Пропонували 2 рази чай чи каву. Я ось не погодилася і може тому не втратила розум і не погодилася на їх умовляння. На що розраховують такі працівники? На майстерність та чарівність, і може свої гіпнотичні здібності. . . за будь-яку ціну хочуть "просунути" свій товар, незважаючи на репутацію та імідж своєї фірми, який вони самі і створюють собі своїми ж руками.

Інші відгуки про турфірму