Відгук про турфірму Поехали с нами (Харків)

Хороша турфірма, дуже приємні менеджери

Дата придбання послуги: 29 червня 2021
Написано: 06 серпня 2021
8.0
Турфірма: Поехали с нами (Харків)
Вид послуги: пакетный тур, отель, авиаперелёт

Вибрала компанію, виходячи з вибраного готелю. До нього вже підтягнулися турфірми із пропозиціями. Все було дуже мило. Менеджер зателефонувала за кілька днів до вильоту, забронювала місця у літаку так, як ми попросили. Все дуже грамотно та чітко. На місці почалися проблеми. Місцевий гід змінила нам готель, сказала не писати нашому менеджеру, тому що "все вирішують місцеві, і це затягне процес". Поселили нас у більш дешевий готель з цвіллю та дореволюційним ремонтом. Коли написали в "поїхали з нами" дівчина, яка оформляла нас одразу написала місцевим, зв'язалася з гарячою лінією і після цього тільки-но з'явилася реакція у чорногорського rtours. Нас переселили в чистий готель, але до моря відстань 1,5 км, що не дуже добре маючи на руках 3-річну дитину. Не знаю, хто винен у ситуації, що склалася, але доба відпочинку втрачена і шалено шкода, що орієнтувалися на готель, а в результаті отримали головний біль. Роботою агентства задоволена, але збентежила комунікація між представниками турагенств.

Інші відгуки про турфірму