Турфирма Поехали с нами

Київ просп. Героев Сталинграда 6, корп. 6 (м. Оболонь)
(067) 3339473, (063) 3339473, (093) 1443355
Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ПОЕХАЛИ С НАМИ

8.0

Дуже гарна агенція, усім задоволені. Я вже давно з ними їжджу, завжди окей. Переносів та затримок рейсів не було. Я їхав просто позагорати на морі, то більше за мене нічого не хвилювало.

8.0

Менеджер дуже індивідуально підійшла до пошуку рішення для нас у підборі туру. Як приємно мати справу з грамотним, терплячим та професійним туроператором. Щодо дороги, то у нас перенесення рейсу було і не на дуже короткий час, але це ніяк не позначилося на якості польоту.

10.0

Агенство – супер! Дівчата розумнички! Мене обслуговувала менеджер Анастасія, вона все розповіла, попередила, що мій рейс перенесли. В агенції мені все сподобалося. З трансфером було також все чудово, було перенесення рейсу на зворотному шляху з 11 ранку на 7 ранку, але мене це влаштувало, тому що мені якраз і потрібно було раніше вилетіти.

8.0

Поїхали з нами - нормальне, адекватне агентство, без зайвої мішури, зате якісно виконують свою роботу. Мені дуже сподобалося, що менеджер не поскупився на деталі і постарався якнайбільше подробиці ввести нас у курс справи.

Рейтинг турфірм Украины

Найближчі турфірми