Турфирма Поехали с нами

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ПОЕХАЛИ С НАМИ

Рекомендую

їздив(а)  4 роки тому
10.0

Мій турагент – Алдохіна Ольга Юріївна. Вона ж для мене обличчя турфірми. Чудовий фахівець, який знає справу, спокійний, не химерний, відповідальний, мега терплячий і привітний. У наступну подорож нас відправить тільки вона????.

Відгук про турфірму Поїхали з нами

їздив(а)  5 років тому
3.0

Мені дуже не сподобалося, страховка підвела, я колись захворів на грип у Туреччині і хотів щоб мене обстежили мені, сказали доплатити 40 доларів. Рейс затримали, забрали нас з аеропорту об 11, виліт має бути о 3, а вилетіли о 10 вечора, 6 годин сидіти в аеропорту!!.

Відмінна фірма, 3 рази з нею їду.

їздив(а)  6 років тому

Якість надання послуг

Хороша фірма та менеджер

їздив(а)  7 років тому
10.0

Вибрали фірму спонтанно, менеджером задоволена, користуватимуся послугами цієї фірми

Жах все

їздив(а)  7 років тому
1.0

Жах не рекомендую 100 разів! А тепер усе по черзі. Вчора на сайті залишила заявку на поїздку сьогодні зі мною вийшла на зв'язок Стецюк Вікторія (05.02.2018р), я їй по вайбер скинула готель у кіт. хочу та мої документи для оформлення.

Зіпсований відпочинок

їздив(а)  8 років тому
1.0

Хочу написати про негативну роботу турагенства "Поїхали з нами", м. Дніпро, вул. Глінки, 1, керівник Сізарєв С.Л. Плануючи відпочинок, я звернулася до менеджера турагенства Альони з проханням перевірити інформацію, викладену в інтернеті, про готель Jewels Sahara Boutique Resort Hurghada та підібрати схожі варіанти.

Жахлива організація

їздив(а)  11 років тому
1.0

Замовляли тур до Болгарії у вересні. Жахлива організація. Перед виїздом чекали на автобус 3 години. Надворі, де навіть ніде було сісти. Відійти від місця відправлення в туалет або за водою не можна, бо будь-якої миті міг приїхати автобус.

Рейтинг турфірм Украины