Відгук про турфірму Поехали с нами (Дніпро)

Зіпсований відпочинок

Дата придбання послуги: 09 серпня 2017
Написано: 15 вересня 2017
1.0
Турфірма: Поехали с нами (Дніпро)
Вид послуги: пакетный тур

Хочу написати про негативну роботу турагенства "Поїхали з нами", м. Дніпро, вул. Глінки, 1, керівник Сізарєв С.Л. Плануючи відпочинок, я звернулася до менеджера турагенства Альони з проханням перевірити інформацію, викладену в інтернеті, про готель Jewels Sahara Boutique Resort Hurghada та підібрати схожі варіанти. Через деякий час вона повідомила, що обраний варіант найкращий. Я купила путівку на 22 дні, з 9 по 30 серпня 2017 року. 15 хвилин їзди.. До готелю, після повороту з основної траси, веде слабоосвітлена брудна, завалена сміттям вузька вуличка, протяжністю близько 300 метрів, страшно йти нею, якщо хтось наважиться ввечері прогулятися околицями. Навколо готелю, праворуч і ліворуч, протягом кілометрів 3-х ведуться будівельні роботи, немає магазинів, кіосків, аптек, розважальних центрів. Дизайн ресепшену бідний, убогий. Основний ресторан не можна назвати таким, це звичайна їдальня, в якій ніколи не ведеться вологе прибирання, всюди бруд, пил, вхідні двері забруднені, схоже, їх ніхто не мив із самого відкриття готелю. Їжа мізерна та одноманітна. Було надано можливість відвідати безкоштовно 2 ресторани – Італійський та Східний. Там та сама картина: всюди бруд, пил у 3 шари. Меню не дали. Просто принесли їжу, яка була в основному в ресторані. Дизайн ресторанів дуже жахливий, бідно і убого. У номері старі меблі. Напружував величезний кондиціонер, який постійно тек. Мені доводилося через кожен день ходити на ресепшен та давати заявку на ремонт. Гель для душу треба було випрошувати у прибиральника, бо його просто не лишали. Ще проблему складали величезні мурахи, які бігали за номером, залазили у речі та кусалися. Після скарги мені видали засіб для боротьби з ними і мені доводилося проводити дезінфекцію. Єдина радість – це Червоне море, поряд із готелем. І невеликий зелений парк. Готель не підтверджує свого статусу 4 зірки. Не більше 2-х зірок!

Я вирішила поміняти готель, зателефонувала з проханням про допомогу менеджерові Алені, на що вона запропонувала звернутися до готельного гіда. Але в мене ще виникли питання, які я хотіла обговорити з Альоною. Я намагалася їй додзвонитися, але вона вперто не брала слухавку, і протягом 22 днів, протягом яких я перебувала в Єгипті, вона не передзвонила мені і не поцікавилася, як у мене справи. Коли я повернулася до Києва, виявилося, що зник мій багаж. Все ще сподіваючись, що турфірма, маючи назву "Поїхали з нами", візуально знаходиться поряд зі своїм туристом від початку і до кінця подорожі і не залишить його в скрутну хвилину, я знову зателефонувала Олені, виклавши ситуацію, на що вона пообіцяла допомогу турагенства повернення багажу. Але, як і в першому випадку, про мене знову забули і мені самій довелося вирішувати мою проблему. Досі з офісу "Поїхали з нами" зі мною не зв'язалися. Як видно, робота турагенства зводиться лише до отримання грошей за тур і все! Про туристів забувають повністю. Мій відпочинок був зіпсований ґрунтовно.

Через день після мого повернення зателефонували зі служби контролю за роботою турагенства з'ясувати, як я оцінюю їхню роботу. Я виклала все, що написала у цьому відгуку. Пообіцяли розібратися. Потім вибачилися. Але хто мені компенсує моральне потрясіння після цього "відпочинку"?