ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ПОСЕЙДОН
Ми вперше літали відпочивати і придбали через них тур до Єгипту. Мені все понравилось, дуже пояснили добре, документи бачили, телефонували попереджували про всі зміни. →
Гарно спрацювали, з нами працювала дівчинка, на жаль ім'я не запам'ятала, туроператор був Kompas, ми їхали до Болгарії автобусом, затримок у дорозі не було. Мені все дуже понравилось. Дуже добре. →
Все влаштувало мене в агентстві, там мені пропонували й інші варіанти готелів, розповідали про нюанси. Оператор АНЕКС ТУР спрацював загалом добре, єдине, що дорогою туди, рейс перенесли на 1 годину, але це було не критично для нас. →
Все добре, все добре, персонал приємний і уважний, допомогли, відповіли на всі питання, завжди були на зв'язку, з радістю скористаюся їхніми послугами ще. →
Це прекрасна агенція, мені вони дуже подобаються. Коли ми навіть приїхали з відпочинку, вони дзвонили та харчувалися, чи все нам понравилось. Нам одразу пропонували пропозиції на наступну нашу поїздку. →
В агенції все було супер, вони зв'язувалися з нами, переддзвонювали, все добре оформили. Співробітники ввічливі, приємні, все нам понравилось. Якщо ми автобусом, проблем з трансфером не було жодних. →
Усі детально пояснюють і аргументовано рекомендують або не рекомендують конкретні пропозиції. Мають досвід. →
Все було добре, як і має бути, нам усе розповіли, документи підготували, добре справилися зі своєю роботою. →
Агенство влаштувало, нам одразу дали візитку, сказали, що вони на зв'язку, якщо що. Дівчина кілька разів передзвонила, дізналася, як ми долетіли, як відпочили, тобто. переживають за своїх туристів. →
Тур купувала в агенції "Посейдон" у Львові, ми всім задоволені. Переносів авіарейсів у нас не було, із трасфером було все дуже добре. →