Турфирма Посейдон

Рейтинг турфірми:
9,8

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ПОСЕЙДОН

10.0

Ми вперше літали відпочивати і придбали через них тур до Єгипту. Мені все понравилось, дуже пояснили добре, документи бачили, телефонували попереджували про всі зміни.

10.0

Гарно спрацювали, з нами працювала дівчинка, на жаль ім'я не запам'ятала, туроператор був Kompas, ми їхали до Болгарії автобусом, затримок у дорозі не було. Мені все дуже понравилось. Дуже добре.

10.0

Все влаштувало мене в агентстві, там мені пропонували й інші варіанти готелів, розповідали про нюанси. Оператор АНЕКС ТУР спрацював загалом добре, єдине, що дорогою туди, рейс перенесли на 1 годину, але це було не критично для нас.

10.0

Все добре, все добре, персонал приємний і уважний, допомогли, відповіли на всі питання, завжди були на зв'язку, з радістю скористаюся їхніми послугами ще.

9.0

Це прекрасна агенція, мені вони дуже подобаються. Коли ми навіть приїхали з відпочинку, вони дзвонили та харчувалися, чи все нам понравилось. Нам одразу пропонували пропозиції на наступну нашу поїздку.

10.0

В агенції все було супер, вони зв'язувалися з нами, переддзвонювали, все добре оформили. Співробітники ввічливі, приємні, все нам понравилось. Якщо ми автобусом, проблем з трансфером не було жодних.

Дуже добре

10.0

Усі детально пояснюють і аргументовано рекомендують або не рекомендують конкретні пропозиції. Мають досвід.

10.0

Все було добре, як і має бути, нам усе розповіли, документи підготували, добре справилися зі своєю роботою.

10.0

Агенство влаштувало, нам одразу дали візитку, сказали, що вони на зв'язку, якщо що. Дівчина кілька разів передзвонила, дізналася, як ми долетіли, як відпочили, тобто. переживають за своїх туристів.

їздив(а)  7 років тому
10.0

Тур купувала в агенції "Посейдон" у Львові, ми всім задоволені. Переносів авіарейсів у нас не було, із трасфером було все дуже добре.

1 2

Рейтинг турфірм Украины