Дата придбання послуги: 01 червня 2012 Написано: 15 червня 2012 |
Турфірма: Прем'єр круїз (Львів) Вид послуги: пакетный тур |
Оскільки, у нас був досвід чудово організованого групового відпочинку туристичною компанією Прем'єр круіз на початку травня за маршрутом Дрезден-Прага-Відень та наприкінці травня до Туреччини (Кемер), вибір турагенства був автоматичним. Слід зазначити, що пошук відпочинку відбувався лише за тиждень до початку подорожі (шенген у нас відкритий на два роки). Підбором туру займалася пані Уляна, надзвичайно приємна і привітна жіночка (як виявилося пізніше вона ж директор агенції). Вона і рекомендувала нам тур на острів Кріт, готель Альдемар Роял Маре (Aldemar Royal Mare) 08-18. 06. 2012. Сьогодні вже сьомий день відпочинку і наразі лише позитивні враження. Готель відповідає своїм п'яти зірочкам, гарні кімнати, багато басейнів, смачна кухня, свій пляж з білою дрібненькою галькою, привітний персонал. Добре організовані трансфери на різні подорожі. Проте, вартість різних екскурсій у місті Херсонесес майже вдвічі дешевша. Міг би бути пологішим захід у море, а так він дещо крутуватий, що може бути проблематично для дітей (сімей з маленькими дітьми до 20%). Дуже велика кількість російськомовних туристів, як напевно і в цілому на Кріті. Так, подорож на Санторіні слугувало 8 автобусів для російськомовних туристів, і лише по одному для англо-, німецько- та франкомовних. Загальне враження цілком позитивне, і якби не відпочивали щоразу в іншому місці, напевно приїхали б сюди ще раз. Готель Роял Маре – чудове місце для спокійного затишного сімейного відпочинку. Ще раз хотілося б подякувати ТК Прем'єр круіз за гарний вибір.