Турфирма Принц Персии

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ПРИНЦ ПЕРСИИ

Чудова турфірма!

їздив(а)  10 років тому
10.0

Зовсім недавно здійснила свою чергову мрію і побувала на Святій Землі. Мені в це завжди допомагає турфірма «Принц Персії» та чудовий туроператор Світлана. Вона мені підібрала чудовий варіант подорожі через Таба.

Чудово!

їздив(а)  13 років тому
10.0

Відпочивала у Єгипті в Шарм-ель-Шейху минулого року, готель Корал Біч Рісорт Монтаза 4*. Загалом готель сподобався. До моря йти недалеко пішки. Риф біля готелю просто чудовий, багато гарних рибок.

В принципі, задоволені.

10.0

До цього турагетства потрапили за інформацією з каталогу турагентств у Чернігові. Багато питань вирішили телефоном, навіть не виходячи з дому. У результаті поїхали до готелю The Colours West 5 Туреччина.

Відпочинок сподобався. Офіс у центрі, зручно.

10.0

Ми мали мало вільного часу на підбір туру самостійно. Тому було зручно те, що менеджер агентства надсилав нам у контакті фото та характеристики готелів, і ми обирали вже вдома. В агентство потрапили випадково, просто зайшли – у них офіс у центрі міста.

Відпочинком задоволені

10.0

Звернулися за порадою друзів і не пошкодували. Шукали тури, що горять, і знайшли буквально за два дні до вильоту. Менеджер агентства спрацювала оперативно, зателефонувала, у свій вихідний вийшла заради нас на роботу, це було приємно) Взяли тур до Єгипту у Корал Тревел.

Рекомендую це турагентство

10.0

Батьки брали в цій агенції тур пару років тому, дали нам телефон. Ми звернулися до кількох агенцій, але в цьому сподобалася ціна та якість консультацій менеджера. Загалом обрали Єгипет 4 зірки. У результаті відпустка вдалася.

Гарна турфірма

їздив(а)  12 років тому
10.0

Вирішили побувати у Тунісі. Добре відпочили. У турагентства "Принц Персії" купили тур уже вдруге. Обидва рази задоволені. Тішить уважність до наших запитів і те, що менеджер цього агентства пропонував тури саме за тими цінами, що нас влаштовували, а не "трохи" вище і т.

Рейтинг турфірм Украины

Найближчі турфірми