Відгук про турфірму Принц Персии (Чернігів)

Чудова турфірма!

Дата придбання послуги: 07 листопада 2014
Написано: 07 грудня 2014
10.0
Турфірма: Принц Персии (Чернігів)
Вид послуги: пакетный тур

Зовсім недавно здійснила свою чергову мрію і побувала на Святій Землі. Мені в це завжди допомагає турфірма «Принц Персії» та чудовий туроператор Світлана. Вона мені підібрала чудовий варіант подорожі через Таба. Поруч кордон із Ізраїлем та Йорданією, дуже зручно для екскурсій.

Єгипет - прекрасна країна та гостинний народ. Країна з давньою історією та безліччю визначних пам'яток, де можна відпочити душею та тілом. Для любителів природи - прекрасне море, багатий підводний світ, манливі гори та піски. Для любителів активного та пізнавального відпочинку маса пам'яток на будь-який смак.

Моєю головною метою було відвідування Ізраїлю. Це справді унікальна країна, бо тільки тут можна побачити місця, про які йдеться в Біблії, тут можна здійснити паломництво по святих місцях і побачити святині, пов'язані із земним життям Христа (Стіна Плачу, Храм Гробу Господнього, Храм Різдва Христового у Віфлеємі, річка Йордан та багато інших). А Мертве море - це унікальне місце, розташоване майже на 400 метрів нижче за рівень моря. Саме тому мінерали і бруди з цих місць мають унікальні лікувальні та омолоджуючі властивості, які досі не можуть пояснити вчені. Все це неможливо описати і передати словами, це потрібно побачити на власні очі і поринути в ту дивовижну атмосферу, яка там панує!

Море вражень та незабутніх емоцій принесла мені ця подорож. Велике дякую турфірмі «Принц Персії», де кожен зможе знайти все, що забажає для чудового відпочинку!! Всім рекомендую.