Турфирма Путеводитель

Київ ул. Красноармейская (Большая Васильковская) 42б, оф. 19 (m. Площа Українських героїв)
(044) 2219897, (097) 3494539, (050) 7442101
Показати на мапі »

Рейтинг турфірми:
9,8

ВІДГУКИ ПРО ТУРФІРМУ ПУТЕВОДИТЕЛЬ

Відгук про турфірму Путівник

їздив(а)  6 років тому
10.0

В агентстві мене влаштувало все, все було оперативно, інформацію давали. Хоч я заздалегідь сам знайшов тур в інтернеті і через них просто замовив, але мені підказали з усіх питань, які ще цікавили мене.

Чудова турфірма

їздив(а)  9 років тому
10.0

Дуже задоволені якістю наданих послуг. Уважний та чуйний персонал. Індивідуальний підхід до кожного клієнта, чудова організація. Купували тур до Іспанії Коста-Брава. Марія Побережна порекомендувала містечко Тосса де Мар.

Підібрали відмінно тур за гарною ціною та високою якістю

їздив(а)  9 років тому
10.0

1. Сервіс на найвищому рівні 2. Вигідні ціни 3. Все дуже швидко, легко та злагоджено 4. Підібрали чудовий готель 5. Усім дуже задоволені Дякуємо за подорож!

Чудова Іспанія!

їздив(а)  10 років тому
10.0

Спасибі Путівнику за організацію поїздки до Іспанії (острів Майорка та Барселона). Багато чого встигли подивитися! Красиво та дуже душевно. Море-чисте та тепле! Іспанія-наше кохання тепер! Від щирого серця з мамою дякуємо Вам! З вами комфортно працювати, організація-на 10 з плюсом!.

Відгук про Путівник

10.0

Компанію обирали за відгуками на Турправді та за розташуванням (у центрі Києва). Літали з дівчиною до Таїланду. Менеджер Каріна нам порадила поєднати Паттайю (оскільки там багато чого можна подивитися) і острів Чанг (спокійний, невеликий острів, де трохи туристів, ми чудово відпочили).

Чудова турфірма.

10.0

Цю компанію із дружиною вибрав за відгуками на Турправді та не пошкодував. Такого відповідального ставлення до роботи не бачив. Довго вибирав країну для подорожі, хотілося і на морі встигнути з'їздити (кінець вересня – початок жовтня) та гроші заощадити, дякую менеджеру Карині, яка старанно обирала тур під мої запити.

Наш відпочинок у Греції

10.0

Відпочивали із чоловіком у Греції з 23.09. до 05.10.14. Дівчатка порадили готель Сімеон на Халкідіках. І я дуже рада, що послухала їх. Готель у невеликому містечку Метаморфозі, затишний, чистий, з великими номерами.

Чудова подорож

10.0

Нам дуже сподобалося літати з вашою компанією, і тур зручно підібрати, і все оперативно зробили, і надіслали інформацію про країну, в яку летимо, де була потрібна та корисна для нас інформація. Обов'язково звернемося ще.

ДЯКУЮ за якісну роботу

10.0

Хочу подякувати Марії з «Путівника» за поїздку до ОАЕ. З її допомогою ми вибрали готель Марина Біблос, з категорії гроші витрачені не дарма. Пляж поруч, торговий центр також. Організацією поїздки задоволений.

Відмінна турфірма, чудові співробітники, зручне місце розташування.

10.0

У мене залишилося дуже добре враження від співпраці з турфірмою "Путівник". Звернулась за рекомендацією друзів, користуюся послугами вже втретє. Остання подорож - тур Іспанією з екскурсіями по всій країні - незабутні враження! Відмінний гід Світлочка Колишева, чудові готелі за програмою, + продовження відпочинку в найкрасивішому місті Тосса де Мар! Відмінна робота! Звертатимемося і далі.

1 2 3

Рейтинг турфірм Украины